två veckor kvar!

nu är det bara två veckor kvar tills jag är påväg hem till sverige igen! jag tokgillar NYC men det ska ändå bli ganska skönt att komma hem, mina planer för våren är så lockande så jag känner att jag börjar bli lite färdig med NYC. MEN dock bara för denna gången, en dröm är att för komma tillbaka hit sen o verkligen jobba o bosätta mig i några år!
jag har träffat så himla många olika sorters människor här så jag trodde knappt att det gick att göra det. trodde jag hade träffat dom flesta typer, men icke! men det är på gott o ont!
maria har ju varit här o härjat sen sist jag skrev, herregud hon är verkligen en sån störtskön o go tjej är sååå glad att jag har henne! vi var ute o härjade och bara mös runt på dagarna.. underbart! men vi kommer vara hemma samtidigt så vi ses snart igen.
sen har jag lizzie o rutha med, det är verkligen två personer som känns som jag har känt hela livet men ändå bara ett par veckor. hur goa som helst skulle bara vilja smuggla med dom hem på heltid! men lizzie kommer nog o hälsar på i växjö i mellandagarna så då får ni mina nära o kära träffa denna underbara varelse! dom är iallafall lite som mina extra mammor/systrar o ja allt här i NYC.
imon ska jag träffa david o joel från Helsingborg som står o vaktar julgranar här på nätter, svinkallt men ändå rolig grej att berätta för sina barnbarn sen:) vi ska jag iallafall gå o äta lunch nånstans. det är lika jobbigt varje gång nu när folk har varit här o så o säger: jamen elina du har säkert ett favvo hak så välj du vart vi ska gå! grejen är ju bara den att jag har bara ett favvo brunch ställe o det funkar ju inte alla tider.. så det slutar alltid med att vi hittar nått ihop! går ju aldrig till samma ställe, måste ju försöka hitta nya ställen.
men jag o maria o lizzie var på ett ställe som heter FIKA som är ett svenskt ställe sådär var vi när hon var här.. som vi krängde, en bakpotatis med skagenröra, en baguette med skagenröra(som vi delade på) o sen vasin chokladboll, men ojoj vad gott!
jag försöka uppdatera lite oftare, men det blir så jobbigt att göra det för som nu sen sist jag skrev har det hänt massor men ändå så vet jag inte vad jag ska skriva!:D
nu ska jag iallafall sova för klockan är 02.16 här!
god natt NYC o god morgon Sverige!
kramkram

RSS 2.0