4 månader sedan det var två veckor kvar tills jag skulle tillbaka till Sverige!

det sket sig lite med att hålla bloggen uppdaterad, men tänkte gör ett nytt försök! så nu fyra månader senare tänkte jag uppdatera!
jag bor hemma i växjö igen iallafall tillbaka i mitt flickrum MEN som är inrett som en liten etta, utan kök o toa:) tankarna var att jag skulle tillbaka till USA redan i januari men det blev ändrade planer.. det är mkt att smälta efter min NYC resa.
jag levde som livsnjutare fram till mars typ sen började det blir lite rastlöst så nu jobbar jag lite hos min moster. Har fått lite tider på ett gym Nordic Club och sen  på Gina Tricot o sommar. Så ni på ICA lagret som sa att jag skulle: sitta arbetslös, rastlös o aldrig mer få ett jobb typ om jag sa upp mig... ja ni kan skita er i näven och fortsätta plocka era kollin;)
hm ja vad händer mer i det stora hela... jag o lisa ska åka till Ayia Napa i början av maj, och nej inte för att ragga småpojkar utan för att det var där det var bäst väder då helt enkelt.
jaa jo sen har jag börjat träna(IGEN, är ju en riktigt periodare...) ingen alkohol sen 27 februari( tre glas vin vid påsk men annars inget!) godisförbud med sanna, 500 kr står på spel och tränar med världens bästa Åsa som är personlig tränare... så ja detta blir nog bra!
nu ska jag sova lite hade jag tänkt, det är ju en dag imon med:)

RSS 2.0