mammas dag<3

idag är det mammornas dag! hoppas ni har köpt något fint till henne eller gett henne en extra lång bamsekram. Jag gav min lilla present till mammsen redan för två veckor sen när jag var hemma i växjö. En jätte söt fyll-i-själv bok, ni vet en sån ens mamma gjorde när man vara liten (min iallafall:)) där dom fyllt i första gången man log, gick åt själv osv. en sån bok fast om mamma. fast då var det ju mer frågor som det jag gillar mest med henne, och varför hon är världens bästa mamma å så:)

men tyvärr så ska jag inte träffa henne idag utan jag ska plantera blommor(!) liga o sola på ballisen, sen ikväll så ska vi ut  käka med daniels mamma, mormor o lillasyster.

näe nu ska jag slänga i mig lite frulle och gå ut o lägga mig på vår underbara ballkong.

kramkram

älskade mammsen, hon är världens bästa! 

loppis...

okej för det första nu halgar det ute....

men jag o prinsen var på loppis innan, vissa loppisar kan vara lite  små mysiga har jag hört, men inte denna!
den var jätte stor den heter framtid, men vi hittade precis ingeting. vi tänkte att vi kanske kunde hitta något fint som man sen kunde rusta upp lite, men det var bara massa illaluktande människor som åt tjocka korvar med överdrivet mycket rostad lök på... 
 kort resumé, aldrig mer loppis, absolut inte på ett tag iallafall!

snart jobb...

kramkram 

looong time, noo see

ett tag sedan jag uppdaterade, jaa:) men detta är en rätt aktiv veckan, förutom att jag jobbar hela tiden så har my lovely Mary varit här i hälsat på. Vi har bara myst, i tidags kväll var vi på räkfrossar o drack massa vin, sen efter det gick vi o tog en cider o träffade några jobbkompisar till mig. Snabbt hem och ner till filmbutiken precis innan den stängde hyrde en film o köpte goodis.
Sen igår var det en relativt aktiv shoppingdag, jag hittade dock inte super mycket, men en ny mascara. Gick in o sa att jag vill ha världens bästa mascara och vips så nu har jag världens mascara, helt dunder bra är den! en solpuder, använder jag aldrig annars men är man i köpa tagen så är man o en rougeborste äcklig dyr men förhoppningsvis jätte bra med den med. Känns som jag köpt en husdjur, man skulle schamponera borsten och var den lite tovig skulle man även ta lite balsam... 
Köpte en blus med, söt o helt vanlig.

sen på kvällen träffade jag käre Cajsa på hampan vi drack massa cider pratade skit skrattade o fem timmar senare så gick vi hem, hade en dömysig dag igår.

nu snart så ska jag o daniel åka till ett ställe som heter framtid, en mega stor loppis. tycker nog att man borde hitta något lite charmigt/romantiskt där. Har nästan aldrig varit på loppis innan så det ska bli intressant!

men men nu är det tajm för lite frulle. 

kramkram

jobb jobb å åter jobb!

sitter på jobbet nu o väntar på att klockan ska bli elva... vi har fixat allt som går så nu sitter jag verkligen bara å väntar!
idag har dan gått snabbt, har varit lite småseg eller ja väldigt seg! var ju ute o svirade med mina jobbkompisar! men först fick vi tura, jag daniel cajsa o pär för att dom skulle ladda upp lite för kvällen! faktiskt trevligt, lite småkomiskt samtidigt:D
lägger upp lite bilder från igår när jag kommer hem.

jaja uppdatering med bilder sen när jag kommer hem!

kramkram

nu kommer bilderna!

 
glada cissi o caj                                                                        klänningen kan användas på många ätt, hur bra som helst!:D
 
valle,cissi o rikard                                                                    staaaaan here we come!

ellinore och jag!



Noel Rocky Hjalmar Otto

ja så heter min lille(hade skrivit "lite", haha menar givetvis lille:D) söta kusin som vi har varit på dop hos idag!
så idag har vi varit på utflykt till malmö, malmö är mysigt men absolut inte lika mysigt att köra i!

ikväll blir det nog en liten halvutgång, ska hem till ett par jobbar kompisar linus o cissi:D

här kommer lite bilder från dagen

  



kramkram

trööött!

sitter i soffan o hänger, är super trött idag! blir inte piggare av att veta att man snart ska jobba... måste kila ner på stan o köpa en "välkommen-till- världen-present"dock fyra månader för sent, men iallafall till lillkusinen Noel som ska döpas imon:D
mamma o c/o har köpt en super söt dop present som vi får vara med på ett hörn utav!

igår vad jag barnvakt åt Wilda o William, Jennys små knoddar. Dom är snart två och 3 1/2 = totalt fullt ös! jag skulle göra chokladbullar med dom tänkte jag, jag han hälla upp smöret sen sa William: jag är hungrig... okej tänkte jag.. så en kastrull brända makaroner o en bränd redning senare serverades det stuvade makaroner och falukorv!
på kvällen var tanken att jag o daniel skulle grilla, men det blev pizza o ett glas vin sen däckade jag vid tio...

juste jag har inte berättat om min överraskning i söndags när jag kom hem från växjö. Då hade daniel gjort iordning hela balkongen, han hade lagt trätrall, köpt utemöbler, planterat blommor, ja gjort det jätte mysigt! sen hade han lagat tre rätters, köpt bubbel o massa vin så vi hade det huuuur mysigt som helst!

nä nu måste jag ge mig ner till stan så jag hinner det innan jag börjar jobba!

kramkram

på den "nya" balkongen, med solen rakt i ögonen:)


busfröna:D


 


god morgon!

har nästan precis vaknat, höll på att drunkna i mitt egna svett typ, näe inte riktigt kanske! men solen ligger på rakt i ansiktet, och jag har en viss tendens att få allt mitt hår i ansiktet o då blir det dunder varm!
nu ska jag åka o fixa mina naglar innan jobbet, ska köpa med mig färska bullar med:D längtar tills allergin lägger sig, så jag kan börja träna igen!
näe nu måste jag rusa!

ha en underbar dag! kramkram

heeeej!

varit världens sämsta på att uppdatera! men jag har varit i växjö denna helgen så har haft massa annat att göra;D tänkte lägga upp lite bilder från helgen! 

alex å jag

födelsedags barnet!

<3

heelt underbara, malin söte tittar upp en aning där bak med!

min söte bror alfons!

pusskalas!, åh lisa..

början på en super rolig kväll!

taggen o lisa! var så länge sedanj ag svängde loss med taggen  så det var jätte kul!

nu ska jag sova, jämte ett litet fyllo min underbara prins har varit o kollat på hif, men jag tror han har hängt mer i öltältet faktiskt, kan känna en go dos av en härlig ölandedräkt!
ska berätta imon, men fick en jätte mysig överraskning igår när jag kom hem, vi hade 15 månader nämligen!

aja ska sova nu!

kramkram

god natt!

nu ligger jag "hemma" i växjö.. resan gick bra upp med min lilla pärla som nu går som aldrig förr:D var dock jätte trött, drack två red bull men var skit trött ändå, förmodligen allergin.
nu är jag så trött så att ögonen rinner!

hör imon, sov så gott!

kramkram

torsdag

torsdag, o regnet öser ner....  spelar inte så stor roll ligger ändå inne!
malin var här för en stund sedan, vi åt frulle ihop, hon köpte med sig frallor! sååå goott:)

har gått runt o pulat o donat lite i lägenheten nu, utan resultat, har verkligen bara gått runt.. känner mig såå seg idag! la mig i sängen lite nu för att läsa, Åse med Denise Rudberg, hade glömt bort att jag läste den. Hon skriver för jäkla bra!
åt upp den sista glassen nu med så jag kan släppa alla tankar på att den står o väntar på att bli uppäten i frysen!

nej nu börjar det nog bli tajm att hämta danniboy på jobbet!

kramkram


såhär blev sovrummet!




buzzz!

ligger och kollar på greys anatomy, hänger inte med allt, det är värdelöst att försöka följa serier när man jobbar skift...
idag så har jag legat i sängen hela dagen sovit mestadels... sen vid sju tiden så hämtade jag annas hund buzz som jag lovat att jag skulle passa ikväll eftersom hon jobbar! han är ju bara föööör go! 

ska hoppa i säng nu, är precis färdig! blir hemma imon med... åh trist!


sov så gott goingar!

kramkram


sötefisen, han  ser lite ledsen ut, men jag tror att han är en super glad hund!

glass borde förbjudas!

ligger hemma o är sjuk, det är ju bara dötrist att vara det! men är man det så är man det! har jätte mycket allergi, så det gör att jag är jätte trött, jobbigt att andas! men men 

har fått i mig lite glass, det borde förbjudas! vet jag att det finns i frysen så kan jag inte sluta tänka på det förrens jag har ätit upp den, är det normalt eller?

ska sova en sväng till nu tror jag, mina ögon verkar vilja det!

kramkram

he is woooonderfull!

sitter nu i soffan, väntar på en överraskning( men vet redan vad det är, tjuvtittat;)) jordgubbar(jätte goda, tjuvsmakade när han duschade) glass o grädda, mmmmm vad gott!
en perfekt avslutning på en halv hemsk dag. Började fem i morse. vilket jag tycker är rena rama självmordet! Det som hör till är med att igår skulle jag spela lite tuff och visa att jag kunde vara upp längre än Daniel, när han jobbar tidigt somnar han typ vid åtta.. Så vi skulle kolla på en film, tänkte jag perfekt då kan jag ju somna framför tvn.  visst, det hade ju funkat om det hade varit en tråkig film, men nu var det Patrik 1,5 . Hur rolig som helst, så där låg jag i soffan med uggleögon!
I morse höll jag på att avlida, föst vid nio i morse började jag bli människa! 
kom hem, somnade en stund i soffan, sen en "powerwalk" med jenny o ännu en glass:D har även hunnit att laga biffar med sås o potatis!

nu ska jag hoppa i säng så jag inte blir så trött imon!
sov så gott snutteduvor!

kramkram


vi spelade minigolf igår, skit tråkigt! glömmer alltid hur tråkigt det är...





mysilimys dag

nu har vi varit hemma en stund, hunnit kolla en film :bride wars, bröllops duellen.. jobbigt om det skulle bli så den dagen man ska gifta sig! att man blir döovän med sin bästis!
jag o prinsen var ju i tylösand idag, det var super duper mysigt, vi hade med oss våra filtar och hittade ett lä ställe så låg vi där o pussades i vårsolen vid havet!
 
påtal om annat, imorse var det en trögmopp som ringde var femte minut tills det att jag stängde av mobilen från dolt nr, moget moget!!
var dessutom helt tyst i luren, denna person började ringa lite innan halv sex och som sagt gav sig inte..... tack vare han/hon hade jag migrän så det smällde om det..... som tur väl är så kunde jag somna om..

jaja ska nog hoppa i säng snart, börjar klockan fem på morgonen nu i sex dagar framåt, funny!

här kommer lite bilder från dagens pytteutflykt:)

påååååväg!
åhh vad det blåste när vi stog upp:D

prinsen!

ha en mysig kväll!
kramkram



lördag!

hejåhå! en snabb och kort uppdatering, det var en riktigt trevlig och mysig kväll igår! vi drack vin spelade spel och hade det hur bra som helst. Det var ju mening att det bara skulle vara vi fyra först men sen fick vi en liten förstärkning av fyra personer, olle, linus, david o anna framåt småtimmarna! skriver mer sen, jag ska vi daniel tylösand nu, en liten miniutflykt idag:D

här kommer lite bilder från igår!


cajsa under"chip"leken


vi spelar lite "himeln runt hörnet"

cajsa gillar musiken

pussilipuss

olle o david

middagsgänget;)

nej nu ska vi bege oss med lilla pärlan mot tylösand!

kramkram


kommentera mera!

så många läsare, så många öppningar, så få kommentarer:(

ändå mysigt!

har lovat att inte blogga så länge eftersom vi har gäster;) men vill bara visa med två bilder(allt jag har tagit, än sålänge!) att hur mysigt det blev!




tjohej!
ha världens bästa kväll!!

kramkram

parmiddag?

är det något som är töntigt när man snart är 21? det tycker iallafall Daniel, han tycker det låter för vuxet... så därför till honom får jag kalla det "att-vi-är-ett-gäng-kompisar-som-ska-käka".. men jag kallar det iallafall för parmiddag:D ikväll kommer cajsa o hennes pär hit och ska käka lite tacos och dricka vin, sen får vi se vad som händer, igår va jag dösugen på att gå ut men idag när jag kollade kontot så dog suget ut lite... nu har man ju en liten bil man ska mata med!
är ledig idag o imon så skönt! imon har jag o prinsen pratat om att kanske åka till malmö bara för att köra lite bil, men sen sa anna att det var den jobbigaste staden att köra i. Jag tar det med en nypa salt och funderar på att göra den ändå för jag gillar utmaningar;) 
nu har jag gått runt här o plockat lite, försöker att få iordning det sista i min garderob, har byxorna kvar vet inte vad jag ska lägga dom! det ser fint ut nu, men vet som sagt inte vad jag ska göra av mina byxor och väskor.....

happhapp nu ska jag åka till väla och köpa lite vin  tills ikväll!

hörs sen kramkram 





taaddaaaa lite halvkaos fortfarande!

pärlan mary...

imon kommer hon hem från bilsjukhuset:D jag har inte berättat det, men dagen efter jag hämtat min lilla pärla så skulle jag köra och hämta sanna. påvägen till hennes jobb så rasslar det till under bilden som jag kört på en stor gren typ... tänker inte mer på det, men sen när det kommer en rondell så får jag ta i från magen för att den ska styra sen kommer det upp massa på displayen eller vad man ska säga, att det är broms fel och batterifel och ja massa fel. Jag blir skit orolig, kör tillbaka där jag trodde jag kört på en gren, och mycket riktigt så ligger det en typ slang på vägen, jag ut i min lilla vita partyblåsa och hämtar den på vägen. så kort och gott nu har den varit på bilsjukhuset, och jag ska hämta henne imon i ljungby. mamma möter mig där så byter vi bil!

aja detta blev en lite god natt historia för nu ska ajg sova så jag kan vara pigg o glad imon!

kramkram 

hemma!

tiden går faktiskt ganska snabbt på jobbet, även fast mitt jobb inte är allt för upphetsande!
fick en parkering precis utanför nu när jag kom hem, borde köpa mig en lott för det är inte allt för ofta det händer...!
ska sova nu men tänkte göra ett nytt försök med skorna! 




hörs imon! 
kramkram

rastlöst...

sitter fortfarande i soffan och slö tittar på tv, men jag har gjort lite sen innan! lagat mat (wokat med kyckling o nudlar) och duschat.
nu sitter jag o väntar på att köra till jobbet, är egentligen lite stressad men ändå rastlös.. hur nu det går ihop!
när jag var i växjö så köpte jag världens finast/sötaste/snyggaste skor och en underbar långklänning. eftersom jag är lite rastlös nu så passade jag på att ta bilder på dom:D


klänninngen + massa tomma kartonger

skon ville inte vara med bild just nu, får försöka senare! nu ska jag köra till jobbet

ha en underbar dag!
kramkram

tisdag!

go mojjon go mojjon, pigga o vakna?

nu har jag suttit och glott på tv:n i snart två timmar, har egentligen massa att pyssla med, men det är nr man har det som man inte orkar tycker jag... har precis ätit frukost, mamma har tipsat mig om : vaniljyoggi, hallon, cashewnötter  och linfrö = super gott!

igår gick jag hem lite tidigare från jobbet, skulle överraska prinsen. vi jobbar nämligen alltid eller oftast olika tider, som denna veckan jobbar jag halv tre till tio och han sex till tre, så vi går om varandra. och nästa vecka jobbar han tio till åtta och jag fem till två... men IALLAFALL när jag kom hem så var det helt mörkt i lägenheten, så jag tänkte: men fasen sover ahn redan! men nejdå då är han på HIF och kolla på fotboll.....
två timmar senare kommer han hem, med humöret på topp HIF vann ju!

näe ska nog ge mig på att laga en liten lunchlåda idag igen!

kramkram


min gooood goda frukost!

helsingborg..

nu var men hemma i helsingborg igen eller, jag har varit här sen i lördags:) har kommit tillbaka från min sex dagars ledighet och då är det lite extra tungt att jobba...
har en hel drös med bilder från helgen, lägger upp dom så skriver jag mer senare idag. ska jobba snart och måste hinna laga lite mat innan med!


malin  med sin erik


alex o jag på delux


hanna dansar lite:)




jag o sötecaj


lagfoto


sista bilden för nu!
måste rusa till jobbet!

kramkram

RSS 2.0