underbart!

kan inte ni få känslan ibland (eller väldigt ofta hoppas jag) men att livet är precis det underbaraste som finns och det finns inget som är dåligt? den känslan har jag nu! jag har nog världens bästa vänner! har suttit på ett ställe här i växjö som heter delux och småmyst lite, nunär jag kom hem fick jag ett sånt lyckorus att allt bara är för jäkla underbart! har varit och hämtat MIN bil(för nu kan jag faktiskt säga att det är min, för den står parkerad här utanför) och den är världens sötaste! har nog bestämt ett namn på den, Pärlan Mary. Den är döpt efter min goa o bästaste Maria så jag känner att även om hon är i london så är hon med mig hela tiden. och sen lite för att det faktiskt var marias först;D

nu ska jag nana så jag kan leka med min bil heeeeela dagen imon..:Dförresten köpte en super fin långklänning idag med, visar bilder sen när jag är hemma igen och hittat min sladd så jag kan lägga över bilder!

saknar min prins....

kramkram

härliga vår!

nu är det en halv evighet sedan jag skrev, men flytten har tagit all min tid! nu har jag rymt till växjö för att passa på att träffa alla! är ledig nu sex dagar så det är hur skönt som helst!
lägenheten tycker jag blev dömysig, men daniel var väll lite sisådär men vi får väll flytta runt lite mer sen när jag kommer hem igen:)
nu sitter jag hemma i växjö o ute i solen och bara njuter. det är skönt att vara hemma och bli ompysslad lite dåodå. nu ska jag sitta i solen tills det är ax att hämta min käre bror alfons i skolan. sen hoppas jag att det blir grillning och efter det blir det ett par cider med tjejerna på stan.
men det är en stor dag idag..... vet ni vad som händer?! jag ska hämta min bil:D:D åhh jag längtar så mycket! 

det blir inga bilder upplagda nu när jag är i växjö för såg att jag glömt både mobil,data och kamera laddare plus sladden så jag kan lägga upp bilder. men ska ta en massa bilder så det kommer en hel drös sen när jag kommer tillbaka till kära helsingborg!

ha en underbar dg och hoppas solen lyser på er med!

kramkram 

fredag!

då var det fredag ännu en gång! jag är har varit super dålig på att uppdatera men skärpning på det:) 
nu ha vi faktiskt kommit en bit på vägen, köket är nästan helt klart ett nytt köksbord bara. Sen är toan nästan klar med det ska in en badrumsskåp med, och jag ska ta en dag att sätta kakeldekorer över dom gula kakelplattorna...
idag har jag jobbat en liten stund, vaknade på fel sida hel enkelt gick till jobbet o jobbade en stund men sen gick jag hem och drog täcket över huvudet och vaknade på rätt sida!
sen har vi donat och fixat hela dagen, vi har varit yttligare en sväng på ikea och köpte till lite mer saker.. sen var vi på ett byggvaruhus, super tråkigt! det är ju inte riktigt mitt områd! men älsklingen är en hejare på det!
lägger upp lite alla möjliga bilder från dagen!


flyttpågarna;D


jag har fått mina första blommor, bill o billy


jag fick en blomma av älsklingen idag:D


tadaaaa, här har vi köket!

näe nu ska jag krypa ner, börjar jobba i ottan imon! sen är det grovstädning i den gamla lägenheten och sen på söndag kommer min mammmmmmiii och elvis dömysigt! 
sov gott pussåheej

färdiga!!!

äntligen så är allt på plats... eller iallafall i rätt lägenhet för att säga att ALLT är på rätt plats i nya lägenheten skulle verkligen vara till att ljuga! men idag har nog varit världens längsta dag, målat allt i lägenheten en gång till och sen flyttat allt från andra lägenheten hit. Vårt nya hem, åh jag älskar det redan!
nu har jag lovat daniel att massera honom, stackarna har fått måla alla tak så hans rygg har fått ta lite stryk!
imon ska jag ha lite rå-om-mig-själv-dag, men bara lite. för dan börjar med tvättid klockan sju till tio.... men sen ska jag fixa mina förstörda naglar och sen ska jag nog kunna hitta på något mer för att rå om mig själv lite. från det ena till det andra men på söndag kommer mammi hit och vi ska fixa o dona lite jag längtar såååååå!

nu ska jag ta mig an älsklingens rygg!

pussåheeeej

hemma igen...

har egentligen inte så så mycket att skriva, mina dagar nu är ju inte allt för händelserika just nu:) vi har målat och donat idag igen, det går framåt men oj så sakta, man kan snart börja tro att detta är en renoveringsblogg!
daniel mamma och syster har hjälp till idag med, maret kom med chili con carne i karstullen sen så åt vi där det fanns plats. sen tittade pär och hoppande cajsa, hon hoppar på kryckor för att hon dansade lite vilt i lördags så knät hoppade ur led.... jo det är sant!
nu ska jag hoppa i säng för börjar jobba vid sex imon, nattvilan är viktigt! imon kommer det bli en lååååååång dag!

sov så gott, natti natti:) 

hej hej!

hemma från jobbet, fick gå hem tidigare idag såå skönt! det gör ändå lite på målningen. idag tror jag att vi får lite hjälp av daniels kompisar så det är ju skönt! näe nu måste jag kila, kan inte ju sitta här och mygla medan daniel kämpar han som dessutom är sjuk! 
hörs sen! pussåheej

här kommer hallen förresten som vi blev klara med igår...( den var blå innan, skit ful blå!)

målning med Ted Gärdestad...

denna helgen har jag inte varit för haj på att uppdatera bloggen, men vi har hållt på med den nya lägenheten hela helgen! och vet ni det pinsammaste, vi har bara blivit klara med hallen.... jag trodde inte alls att det skulle ta så lång tid som det har gjort! men sen är daniel så otroligt noggrann vilket gör mig lite smågalen med... igår höll jag och malin på att ta bort en bård från väggen med hemska snäckor på, det tog fyra timmar, så allt tar verkligen mycket längre tid än vad man tror! idag har vi lyssnat på ted gärdestad hela dagen så tiden har gått relativt snabbt ändå.
ska erkänna att jag o malin faktiskt var ute och svirade lite igår med, en lugn men lång kväll, men vi hade jätte roligt! träffade min söte caj(cajsa) med som var jätte roligt! lägger upp lite bilder nu istället för som sagt, en bild säger mer än tusen ord;D


målarprinsen

laddat upp med go saker



underbara vår, har den kommit till er med?



hejhej gladare än någonsin


heyho let´s go!


söte caj och hennes pär


målarprinsen leker, hmm målarhövding kanske?(snygg dräkt va...)


jag fick ju ta skitjobbet, eftersom daniel är projektledare...

tänkte ge er en bild på resultatet men nu vill datan inte mer...

nu ska jag ta en skutt över alla flyttkartonger och rakt ner i sängen, för imon är det upp med tuppen och till jobbet!

sov så gott!



vi kom, vi såg, vi åkte hem....

hemma igen. vi vart fast beslutna om att börja spackla och förbereda inför målningen imon. Sen åkte vi till nya lägenheten, med kinamat, tända ljus och en flaska vin i högsta hugg. Vi äter och tänder ljus och har hur mysigt som helst, när vi ätit upp så lyfter jag vinglaset mot munnen men kommer på att jag för tusan kör bil. Vinsugna som vi är så åkte vi hem till den gamla lägenheten tände lite ljus i sovrummet för att jag smarthuvud har packat ner alla lampor.. det var ju ljust när jag packade så jag tänkte inte på att det blir mörkt på kvällen.. men vin och tända ljus har verkligen sin charm det med!
fick hela min garderob nerpackad iallafall så någon nytta har jag gjort idag. Men malin tittade förbi med ballerina och varsin glass med så en paus på ett par timmar till på balkongen han jag med.:)
Fick ett par namntips av en "anonym" person med( men jag anar nog vem det är;)) om vad min blivande pärla ska heta. Jag fastnade för Mary eller bluerise haha!


Kommer lite bilder från dagen med..


Stolt målarPrins med färg


Trång hiss vilket jag tycker kan bli lite....



..jobbigt!


mysmat i nya vardagsrummet:D

nu ska jag dricka lite vin! ha en fortsatt mysig kväll!



jag glömde!

jag glömde ju säga en annan super viktigt sak! att jag inom snar framtid är jag världens stoltaste ägare till en peugeot 206 cc:D:D men det blev en blå. Jag har bestämt mig för att köpa Marys, jag har kört den rätt mycket och jag känner att vi kommer bra överens... Åh den är så fin, längtar tok mycket! Hämtar den i Växjö om dryg två veckor! Jag måste döpa den till något med, det är ju trots allt min första bil! kom gärna med förslag!? 


näe nu måste jag gå in......... snart!

fredag!

solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då....ja och hur nu den låten går:)
sitter just nu på min "gamla" balkong och och samlar (sol)energi för att ge mig på garderoben, jag fruktar det lite för hur som helst måste man alltid sortera bort några plagg och jag har lite separations ångest till mina kläder.... men jag har hyrt en feel good film med så jag hoppas att det ska dempa ångesten lite! 
idag har vi fått nycklarna till lägenheten, åhh den är så fin eller den kommer bli jätte fin, hoppas jag iallafall! men vi hittade ju givetvis saker som det var slarv med, det var te.x flottigt damm bakom kylskåpet och gammal skäggstubb i badrumsskåpet.... inte så mysigt men men på med städhandskarna!
ikväll när daniel slutat så ska vi förbereda allt för målningen som att spackla och tejpa över lister och lite sånt smått o gott, men jag måste erkänna att jag ser inte fram emot det projektet jätte mycket, jag vill ju att allt bara ska vara klart! 

näe jag måste nog gå inte nu och ge mig på garderoben=( 

hörs senare!

tråkigt tråkigt och åter tråkigt!

sitter här nu med flyttlådor över öronen, vill bara flytta nu nu nu och att VIPS! så ska allt var färdig målat upplockat och jätte mysigt....  tur att jag har mina vänner från the big apple på tv:n;D men men snart har jag fått ner hela köket i flyttlådor så det är skönt! men som sagt det är en trea vi bor i nu så det är mycket kvar!

 



gooo morrron!

då var det torsdag igen, veckorna går så snabbt. Jag vet inte varför men jag vaknar så himla tidigt nu för tiden, det är i och för sig skönt för man får ut mycket av dagen men det är dessto jobbigare när jag jobbar till elva i kväll.
Jag summerade inte min gårdag igår så tänkte jag gör nu istället! 
Dagen började med att jag fyllde tre eller fyra flyttkartonger med grejer och kollade på en säsong sex and the city(har bara två säsonger kvar nu). Det är ju så segt att packa, men det roliga är att man hittar saker och foton man glömt. Eter det begav jag mig  ner till stan för att möte upp Mallan och hennes pojkvän, en riktigt trevligt grabb dedär;D Vi fikade lite och bara pratade en massa. Jag han även fynda lite saker på gina, är egentligen desperat behov av lön just nu, men kände mig ändå tvungen att fynda=) 
efter det så åkte jag ut till sofia så hon kunde fixa till mina naglar, malin var där med så det var mysigt. men sen gav vi oss ju ut på dagens äventyr, men ett väldigt kort sådant. malin o sofia hade lånat longboards och det var var fint väder ute så jag kände inte för att åka hem och ville också följa med ut. Jag var inte jätte sugen på att springa efter dom, så jag fick låna sofias inlines som var i storlek 38 och jag har storlek 40 i mina, då ni kan ju själva tänka er hur klämda mina stackars tår blev. Och det var även därför äventyret blev så kort:)

nä nu ska jag stiga upp och göra lite nytta innan jag ska ge mig av till jobbet....

lägger upp lite bilder från gårdagen med!


ute på äventyr

på äventyr



ledig!

det är så jobbigt när man vaknar i ett ryck och tänkter : nej! vad är klockan? har jag försovit mig? men sen att man i nästa mening kommer på: nej juste jag är ledig idag! det var nämligen precis så min morgon började:) 
Idag är ju den dagen då har jag så mycket att göra. Jag ska inte bara träffa malin o cajsa utan jag måste även packa ner lite mer saker och vi får trots allt tillgång till lägenheten på fredag:D. Sen lite senare idag så ska jag även gå och fixa till mina naglar så dom blir lite sommarsnygga.

nu näe nu ska ge mig på lite flyttlådor och fylla dom, såå tråkigt. Man upptäcker verkligen att man har mer saker än vad man tror!

höres sen!

äntligen hemma!

denna dagen har känts så lång. Steg upp tidigt för att mamma skulle komma och sen inte hemma förrens nu.... har lite dåligt samvete, eller mycket dåligt samvete för jag gick aldrig och la en påse med djungelvrål i cajsas brevlåda, men får se till att fixa det imon för då är jag ledig:D Sen imon kommer Malin med, åh imon kommer det bli en reunion( hur det nu stavas) dag! Vi gör ett snabb efterlängtad återförening! fast denna gången känns det lite extra speciellt för nu har vi alla pojkvän! åh herregud vi tre som trodde vi skulle dö singlar, men icke! så ni singlar som börjar tappa tron på kärleken, ge inte upp;D

men det ska iallafall bli superduper kul att träffas! 

dreamteam
 

natti natti ska sova nu så jag är riktigt pigg imon på min ledig dag!

(det är faktiskt ganska många som läser bloggen, men pinsamt få som kommenterar;))


jobb jobb jobb!

nu är det dax för jobbet, inte alls kul! har haft en liten mys stund med mammis och min söte vovve elvis nu. men som sagt nu var det dax att åka till jobbet, tänkte bara lägga upp ett par bilder på min sötnos!



sötnosen

sötepelvis

sorry daniel, men han är faktiskt delad plats med dg, mannen i mitt liv!;D


hörs senare pussilipusss

go mojjon go mojjon!

har extremt mycket sand i ögonen idag kan jag ju säga(= att jag är svintrött) men mammi kommer snart och hon ska inte få se min mörk sida såhär tidigt på morgonen! även om vi håller på att flytta och det är saker överallt så kan man ju ha det lite upp plockat, så jag måste upp nu snart innan mammsen kommer och göra en stig åt oss så vi kan röra oss omkring i lägenheten.
som ni märker är jag inte och hämtar cajsa, men det är för att hon skulle bli en timme sen med flyget. Då hade mamma fått sitta ute i trapphuset och vänta på mig i en timme nästan, och det kändes lite väl elakt. Tänkte att jag skulle gå bort till cajsas lägenhet och lägga ner lite svenskt godis och lite så i hennes brevlåda iallafall!

jag borde väll pallra mig upp ur sängen! för idag ska jag och mamma rensa min garderob plus att jag ska introducera henne för Birka bullen så det känns som jag måste förbereda lite här hemma!

hörs senare pusssilipuss


här är en del min fina familj när vi är i Frankrike:D

här är min fina familj:)

nanni time:)

finally! hemma från jobbet det känns som dagen har varit jätte lång. Först var vi hemma hos mamma maret på en liten påskmiddag, mumma! Jag har lärt mig att ät sill nu så jag får ut lite mer utav maten kring påsk, jul o midsommar. Sen nu har jag varit på jobbet, dagen har ändå varit rätt givande för nu så har jag bestämt mig (tror jag) för att........... köpa mig en bil:D jag bara känner det, att jag måste ha det. Jag är ju super sugen på en peugeot 206 cc, maria är ju stolt ägare till en blå och jag skulle gärna vilja bli en stolt ägare till en röd eller svart. Vad tror ni är det ett bra köp?

näe nu ska jag sova och drömma om min förhoppningsvis blivande lilla pärla!


är hon inte underbar?:D

min lilla pärla

måndag!

då var det måndag igen!:) den veckan kommer bli en bra vecka, det känner jag! idag ska vi till Daniels mamma o syster med flera och äta årets första påskmat, för min del. Sen blir det jobb fram till elva (kanske inte lika skoj men men) . Men det är imon det smäller, klockan ringer vid halv fem, sen kommer Pär och hämtar mig så beger vi oss till kastrup för att möta upp CAJSA! åh vad jag ar längtat efter henne! Hon och tre andra kompisar har som jag kanske sagt innan varit ute och rest i tre månader så det ska bli superkul att träffa henne! Honvill ha djungelvrål så fort hon kommer,så det måste fixas idag med:)

Sen efter det så kommer min söta mammis vid halv nio tiden, så ska vi har lite mor o dotter tid fram tills det jag börjar jobba! myspys! Och slutligen på onsdag så kommer Malin från växjö en av mina bästa kompisar med sin pojkvän och ska visa upp han för jag har aldrig träffat den lille rackarn;) Dessutom är jag ledig på onsdag med så det är perfa!

Nu måste jag nog börja ta mig upp ur sängen om vi ska komma i tid till den lilla påskmiddagen!

hörs kanske senare
pussssåheej

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/648660/elinajandel?claim=kvwatn9c8x2">Följ min blogg med bloglovin</a>

söndag....

idag har det känts som en låååååång dag! men lite skönt ändå för det har varit så härligt väder. Jag skulle jobba egentligen, men ibland händer det saker som gör att man inte alltid kan. Så nu har jag och Daniel varit på romantisk middag för två på Torino, stans bästa pizzeria! Sen gick vi en lång promenad nere vid havet och delade på årets första mjukglass med karamell strössel, mums! Så nu är jag proppmätt!

Igår kom min Mary och vi hade en jätte lyckad eftermiddag/kväll.
Jag fick sluta från jobbet redan klockan tre, så mötte jag upp Maria. För ovanlighetens skull tog vi lång tid på oss att göra oss iordning det var skönt för jag hatar att stressa, vilket vi annars alltid gör! Sen gav vi oss av till en tjej som heter Amanda och drack en massa vin och efter många försök  att beställa thai mat via internet så lyckades vi inte utan det fick bli hemkörnings pizza. Sen drack vi lite vin till och sen gav vi oss av till Zoo bar sen var go crazy all night looooong! En riktigt lyckad utekväll, ojojoj vad roligt vi hade! 

jag lägger upp lite bilder från igår och lite idag:)









och sen lite mysdag idag:)








nog för idag! hade bra pusssåheeej

onsdag..

satc håller på att ta över mitt liv, sen jag fick låna boxen av sofia har jag sett minst en säsong om dagen innan jobbet. Jag har planerat att jag ska ut och gå och så vidare , men det blir inget med det utan kurar ner mig i soffan med ägg-och randigkaviar-knäckebrödmacka och ett glas mjölk istället...
men imon är jag ledig så då ska jag ta tag i träningen igen, har bokat in en timmes spinning, så det ska bli kul(?!), näe men det är alltid skönt att röra på sig lite.


På lördag ska jag träffa min kära Mary åh det ska bli så kul, jag jobbar visserligen till tre eller fyra men sen ska vi göra oss skitsnygga och gå ut. Brukar vara lite sådär för att gå ut när det är stora helgdagar och så, för det är sååå extremt mycket folk ute men nu ser jag faktiskt fram emot det. Jag har köpt en ny klänning tills på lördag, som jag längtar tills jag får sätta på mig!
Här är den:D


 

 

nu ska jag fortsätta titta på satc innan det är dags att ge sig på arbetskläder och stålhetteskor!:D

 

ha en underbar dag pusssåheeej


tisdag, ja snart onsdag!

har precis kommit hem från jobbet, det är alltid så mycket att göra innan alla dessa högtider! Trots finanskriser hit o dit känns det som svenskarna äter som aldrig förr! Jag jobbar nämligen bland annat med att se till så att maten plockas ihop i burarna och sen lämnas på rätt plats så det kan komma till butiken. Idag blev det en lång dag från 14.30-01.00. men det är fina komptimmar!

Vi var och besiktigade vår nya söta lägenhet igår, både jag och daniel är ju både nybörjare och amatörer i den branschen. Förra gången så var det dåligt väder när vi var och kollade på den, men igår lös solen som aldrig förr och tur var väll det för då såg man alla skavanker. Efter mycket om och men fick vi vår vilja igenom. Nymålat i alla rummen plus att om vi betalar 75 kr extra i månaden får vi nya golv med, ingen av oss är något big fan av vita plastgolv.....
Åh jag längtar som en tok nu tills vi ska flytta! Nu när jag kom hem märkte jag att det finns en till som gör det, Daniel har nämligen börjat packa ner saker i lådor nu. Han är som ett litet barn innan julafton, allt ska vara perfekt så tomten kan komma fram så snabbt som möjligt...

Påtal om daniel, jag är helt tok kär i honom, trots vi varit ts i snart 14 månader är jag fortfarande så där extremt längtig och pussig på honom varje dag. Speciellt idag har jag varit extra tok kär! ska hoppa in i sängen nu och pussa lite på han tror jag, en stackarna ska stiga upp 03.45 för då börjar han jobba... Så det får räcka med max tre pussar kanske fem så jag inte väcker han för mycket:)


sov så gott!

pussilipusss



                                                      




måndag, igen!

veckorna går snabbt nu, jag har ju har ju bara skrivit i bloggen en gång sen förra måndagen, icke bra!

nu sitter jag på min balkong och tar vara på vårsolen, kan inte bestämma mig om jag fryser eller tycker det är varmt. Har varit ute nu på morgonen på en powerwalk, det var tungt idag men skönt!:) idag börjar jag inte jobba förrens halv sex, vi ska besiktiga vår nya lilla söta lägenhet och då vill jag gärna vara med. Litar på Daniel men jag vill också vara med. 

I helgen har jag både tagit det lugnt och umgåtts med mina jobbkompisar. I lördags hade vi hel dag. Så dom kom vid fyra så hade vi lite MaryK, Daniels mamma var här och sålde på oss:). Jag köpte en rengörings kräm, återfuktandekräm, sminkborttagning för ögonen och en fondation, super bra vad dom! sen efter det gjorde vi tacos, och drack en massa drinkar cider o andra go saker. Vi skulle egentligen ha bara tjejkväll, för jag hade slängt in daniel i sovrummet så han fick sätta in datan där. Men sen ringde en kompis från Växjö, Marcus, och där sprack det för han fick med komma och efter det kom även Pär Cajsas pojkvän o två killar från jobbet Adas och Bujar. Så Daniel fick med komma ut från sovrummet:) Sen gick vi ut och svängde våra lurviga. Några dansanta timmar senare var vi både trötta och mätta efter den obligatoriska kebaben.


Igår satt jag och Hbg-Malin( som mamma kallar henne, eftersom det finns en växjö- Malin med;)) och hade brunch i min soffa i sju timmar och bara tittade på satc sen åt vi lite marängswiss med:) vi hade en super mysig dag! 

Nu kommer snart Malin så ska vi sola ts på balkongen, alltid trevligt med sällskap!

Ha en underbar dag i solen!

pusssåheeej


Liter bilder från i lördags





 





lördag!

äntligen helg och solen skiner plus att jag är ledig:D sitter och väntar på daniel för vi ska ut och powerwalka i det fina vädret! Han var ute igår så jag har fått dra han upp ur sängen.... men nu är han äntligen uppe. I veckan har jag jobbat och dagarna har bara gått, har kommit igång med träningen med igen så det är skönt att få in lite rutin på det!

Idag tror jag att det kommer bli en jätte rolig dag. Först nu då så ska jag o daniel har lite sambo liv fram till fyra. Sen kommer mamma Maret (daniels mamma) och fyra av min arbetskollegor. Så ska hon försöka sälja lite MaryK till oss. Sen ska vi göra tacos och efter det blir det party all night long:) Men eftersom det ska vara tjejfest så har jag mutat Daniel med att han kan få flytta in datan i sovrummet och det gick han med på, och sen att han fick smaka på tacosen. 

nähä nu är han klar så vi ska ge oss ut i det fina vädret!


hade så bra pusssåheeej

RSS 2.0