kvällen blev så lyckad!

hade en super rolig kväll igår! först var vi på förfest hos en kille o hans fru, där jag höll i en orm för första gången....
sen bar det vidare till ett ställe där vi åt och som sedan blev nattklubb, det var helt enkelt en dunderbra kväll!
ska sova nu, börjar jobba fem imon bitti och sen sex dagar framåt,,, yipppppie, zoombie life here i come!
(bilder blir det inga just nu, ibland vill datan bara inte med mig....)
kramkram

nu smäller det!

för här kommer snart världens roligaste fredag kväll!! och mina gäster kommer snart wiiiiiie!

......

hittar inte min lånemobil... tappat bort den i lägenheten...

varit ute och promenerat....

med femton cider... herregud vad jobbigt och varmt! när jag skulle ner till stan så tänkte jag inte på att jag skulle till systemet innan jag gick hem! men nu är jag hemma och skulle behöva absolut torr på hela kroppen!
jag hittade iallafall en klänning som det får bli ikväll, tror eller vet att det blir toppen!
men iallafall den bästa nyheten.. jag har suttit och sökt lite lägenheter, vilket är toksvårt... hittade en som var jätte fin så kollade jag inte direkt vad den kostade utan sökte bara efter jag sökt så såg jag att den kostar 24000 i MÅNADEN! för 15 kvm... mm det kostar att ligga på topp!
men iallafall så hittade jag bl.a ett ungt par som hyrde ut sin undervåning i deras lägenhet som nu har hört av sig tillbaka så det väcker lite hopp! hoppas hoppas hoppas!
nej nu ska jag hoppa in i duschen!
hade bra kramkram

underbara fredag!

idag är det den 11 september och jag har så passande valt att lägga min avskedsmiddag (för NYC) eller vad man ska kalla det just idag! solen skiner ute och jag ligger fortfarande i sängen, men tänkte snart röra mig uppåt... göra mig en goe frukost och kolla på Våra bästa år. det programmet är verkligen väldigt passande när man jobbar skift som jag gör just nu!
tittar man inte på tre veckor så är dom ändå i princip samma scen sen när man väljer att börja titta igen!
ska ner en sväng på stan idag och se om jag hittar något snyggt för kvällen:D
menmen hörs senare!!
kramkram

tjohoo!

då var det måndag igen, dagarna bara springer iväg!
men efter en mkt lyckad helg så har man ny energi på en arbetsvecka! jobbar sent denna vecka så det är skönt, jag är inget stort fan av att jobba tidigt!
tänkte försöka lägga upp lite bilder från helgen...
ha en bra dag!
kramkram

söndag!

nu var denna helgen över( resan närmar sig med stormsteg, 11 arbetsdagar kvar!) men den har varit kanon! mary var här fredag till lördag och vi var ute och härjade i fredags! en riktigt lyckad kväll!
sen igår hade vi personalfest, först spelade vi laserdome och, käkade vi trerätters på båtarna och till sist så gick vi ut!
en toppen helg med andra ord, och den avslutas med en dag på jobbet...
aja ska ta mig en dusch nu innan jobbet, gjort mig lite varma mackor och en cola den perfekt bakismaten!
kramkram

hejdå!

ha en trevlig kväll, nu är det klackarna i taket som gäller!
mary says hi!
kramkram

mysdag med mary!

idag har vi varit i malmö, sen att vi gjorde särskilt mkt där är ju fel att säga! jag handla en klänning men lämnade tillbaka den innan vi åkte hem! så någon shopping blev det ju inte direkt!
vi var skit slöa men nu har vi knäckt vår första cider så nu är vi pigga igen!
nu ska vi käka massvis med räkor och mängder med vin!
ha en underbar kväll!
(bilder får det bli senare! det funkde inte nu:()
kramkram

äntligen ledig!

nu har jag avslutat mitt sju dagars pass och har två dagar ledigt!
imon kommer min kära mary! vi ska till malmö och kika lite, ska bli dömysigt! vill hitta mig ett par paljett tights och en paljett jacka, dock inte att ha ihop, vill inte se ut som en översmyckad julgran!
ikväll var vi ute och åt, efter att inte kommit i en klänning som jag köpte för drygt ett år sedan så unnade jag mig en räksallad!.... så frågar jag vad som är mer i salladen.. så säger servitrisen: mmjo det är sallad i den! nähäää det menar du inte.....?!
sen kommer den in med lite sallad o räkor och och så mkt pasilija så jag fattar knappt, grejen är bara den att jag hatar pasilija... men jag pillade bort och höll god min!
nu ska jag hoppa i säng!
hörs imon!
kramkram

god morgon!

det märks att det är sjunde dagen jag jobbar + stiger upp i ottan... är suuuupertrött!
hörs sen! nu ska jag jobba!

stark lök....

hur gör man när röd/gul löken är så stark att man inte kan skära den utan att gråta som ett litet barn? jag tycker lök är så gott så jag vill inte strunta i den...
men jag kom tillslut på ett litet tips som funkade en aning;)
idag har jag avverkat min sjätte arbetsdag, på drömfabriken.. ICA! den sjunde imorgon sen är det två dagars ledigt, heeeelt underbart!
men med tanke på att om 13 arbetsdagar så ska jag gräva ner mina stålhettor så långt ner i marken så dom aldrig kommer återfinnas och lägga ica bakom mig och leva livet i NYC, så känns ändå inte dagarna så långa!
nu ska jag dyka ner i min goa nötpåse och halvglo på tv!
(jo jag har tio fingrar!)

aliens?

glömde berätta en sak som hände när jag o daniel hade vår sambodag... en typiskt sån sak som jag kan bli såå himla irriterad på, och att jag inte fann mig!
vi gick ju ut och åt sen på kvällen, vi satte oss ute för att det är roligt att titta på folk + att det var fint väder.
så kommer det en pappa med sin dotter, dottern hade en jätte fin kofta på sig och daniel sa att vi redan hade sett henne under dagen. så det blev att vi glodde ganska mkt för att reda ut om det var hon.
-ALIENS! säger pappan
-vadå? säger daniel
- Ja ni tittar ju på oss som vi vore aliens?! säger pappan
- .......-säger jag o daniel
Visst det är han som har problemet, men nu tittat vi faktiskt av en god tanke. Men den gubbe trodde ju givetvis att vi antingen pratade illa om dom, eller att vi inte hade något att prata om med varandra...
jag vet inte, men uttrycker man sig så?

årets sista sommardag?

idag har ju solen strålat och det har varit jätte varmt, fint de! slutade jobba kl tre sen åkte jag, malin o jens ner till stan och tog en fika i solen, mysigt!
jo angående passet... drog med mig daniel till polisen och skulle fixa nytt pass. fick vänta en timme, 30 sekunder senare så var vi påväg hem. jag behövde alltså inte fixa ett nytt pass! skönt sparade jag in på dom pengarna:D
nähä nu ska jag laga lite mat!
kramkram

RSS 2.0