nytt pass?

jag sitter här och funderar på om jag ska skaffa ett nytt pass eller inte, mitt gamla går egentligen ut förrens om två år. Men sen har jag hört att dom är sten hårda i med passen när man ska in i USA... det är ju dumt att chansa.. dessutom ser jag ut som en terrorist på mitt kort, eftersom jag inte fick le på kortet. Eftersom jag har använt mitt pass som leg hela tiden innan jag fick mitt körkort så är det ju lite småsletet!
vilka problem jag har va!? menmen jag kör det säkra före det osäkra, och skaffar ett nytt pass helt enkelt!
mitt gamla pass
och här är förslag till bilden på det nya! vilken tycker ni?







....

nervositeten för resan givetvis!
hoppas att jag kanske kommer få sällskap där....;)


barnpassning för hela slanten!

ikväll ska daniel o jag passa mina söta småbröder, dom är visserligen 10x2 (tvillingar) och 12 år, men kommer ju givetvis alltid vara mina småbröder. 
vi ska laga tacos, mysa och kanske spela något spel. Ja som sagt det ska bli jätte mysigt! det är sällan jag har kvalitets tid med mina bröder, även om vi bor i samma stad typ fem minuter med bil från varandra.

idag har nervositeten lagt sig lite, vilket är skönt!

äsch jag vet inte vad jag ska skriva, känner mig egentligen bara stressad för vi ska snart vara där!

ha en toppen lördag!

kramkram

börjar bli skitnervös!

klockan ringer 4.10 imon ska upp och jobba... men mina ögon går inte att få att blunda!
först idag har jag fattat det.... jag ska verkligen åka till New York, själv, (just för tillfället) bostadslös, (just för tillfället) arbetslös! har kollat på en film som utspelar sig i New York och tittat på lite bilder, och dit ska jag om ja, nästan bara en månad! HERRE MIN GUD!
sen kan folk tycka, hmpf, visst hon flyttar för tre månader eller, kallar hon det flytt?! men allt hänger ju på ett "litet" töntigt papper, VISUM.... jag har bara 90 dagar på mig att ordna upp saker o ting och börjar gro på min framtid! för det är i 90 dagar jag får vara i landet. Har givetvis lagt ut lite nät här o var med jobb och sådär, men allt är långt ifrån säkert!

aja ska räkna får, bita av mina naglar och dricka lite varm mjölk! 


perfekt bild på hur jag känner mig just nu, inte koll på läget överhuvudtaget med andra ord!

sov gott! kramkram

sambodag=underskattat?

vi har iallafall varit inne i en tråkig period jag o daniel då vi i princip stigit upp, gått till jobbet, kommit hem, ätit, gått o lagt oss. Så idag bestämde vi oss för att ha en fullspäckad sambodag! klockan ringde kl 9, och klockan elva hade vi bokat tid för badminton! inte så jobbigt trodde jag utom lagom jobbigt. men ack så fel jag hade! det var ju skit jobbigt, men sen blir det var man gör det till, Vi spelade skiten ur varandra, eller Daniel ur mig iallafall. Sen tog vi bilen ut till gamla viken, som ett ställe heter här i hbg, dömysigt. Där satt vi vid havet och tog en glass och njöt av livet. Sen nu ikväll har vi varit ute och käkat. Vi har alltså haft en super mysig dag. När förhållandet börjar bli så där alldagligt så måste man hitta på sånna här heldagar och få in det där vardagsmyset igen! Mina fjärillar leker iallafall "datten" i min mage ikväll!

skit svettig och trött!
  

ha en underbar kväll!

ny design!

vad tycker ni? själv tycker jag den blev skit bra, är hur nöjd som helst! justmeqarro.webblogg.se (att länka funkar inte...)var det som gjorde den åt mig! en gammal go vän till mig sen högstadiet.
 men sen är det så här med, att den femte oktober bär det av mot nya mål o ja även lite till ett nytt liv eftersom jag åker till och förhoppningsvis flyttar till New York under en längre tid då:D Därför har jag även skaffat mig en ny blogg som heter hopeanddream.wordpress.com , som jag kommer att fortsätta att skriva på!
så efter den femte oktober får ni börja gå in på hopeanddream.wordpress.com istället för denna!

sitter nu iallafall och ska försöka fatta om man behöver ett visum för dom 90 dagar jag ska vara där eller om det räcker med sånt ESTA- grejs.. är det nån som vet?
 
nu är det iallafall inte många dagar tills det bär av mot det stora landet där borta, börjar bli lite smått nervös, åker ju trots allt helt själv... 

ha nu en underbar söndag så ska jag fortsätta den här söndagen med att planera min resa och skåla för livet!

kramkram





Konstig layout!


Elinas blogg håller på att uppdateras, men nu ska tekniknörden ut och partajja så bloggen blir helt färdigställd imorgon! Välkomna åter!

47 dagar kvar!

nu är det verkligen bara 47 dagar kvar tills det bär av till det stora landet! men oj vad mkt det är att fixa med innan. Hitta boende, förhoppningsvis jobb, visum ja en massa saker! men det är minst lika mkt att fixa med här hemma... har ju min prins här, som jag kommer sakna jätte mkt, men han har andra planer som han ska utföra och då får jag passa på att flytta;D näe men det kommer bli jätte tomt utan honom! men jag är bara 21 år och måste ta vara på varje år så jag hinner med alla mina mål här i livet!

nu ska jag åka till mitt suuuuuper inspirerande jobb! ska vara där ända till elva ikväll, härligt! men har bara ca 40 dagar kvar där...

nåväl ha en super dag och njut av den sista sommarsolen!

kramkram

 

hemma från jobbet!

nu är jag hemma från jobbet igen:) nu när jag vet att jag snart ska åka så går dagarna på jobbet så oooootroligt lånnngsamt...... men idag tog jag på mig min i <3 NY tröja och drömde mig bort lite på jobbet:)

borde hoppa i säng nu ska jobba kl tio imon bitti med, pust!

sov gott 
kramkram





min UNDERBARA höst!

den femte oktober smäller det då tar jag mitt pick o back mot mina drömmar!
den förste september säger jag upp mig och den 1 oktober är min sista dag som lagerråtta!
 jag flyttar till New York!:D 
Jag har inga bestämda planer om vad som händer där men jag känner och vet att det kommer att lösa sig! med rätt inställning och vilja går allt eller i allafall det mesta här i livet!

Med denna "lilla" flytt så lovar jag att bland annat denna bloggen kommer bli såå mycket roligare och jag kommer bli mkt bättre på att uppdatera!




såhär glad är jag nu!:D


kära trogna läsare!

har varit tokdålig på att uppdatera! men har haft lite andra saker och att stå i och jag ska erkänna att jag har haft idétorka! min sommar har varit toppen tänkte summera den i lite bilder. Jag tycker iallafall det är roligare att titta på bilder än att läsa en massa text!

  
  
  

 '

detta var en bildresumé på min sommar!:D

i nästa inlägg kommer om min FANTASTISKA höst!:D

kramkram

RSS 2.0