måndag

har lite idétorka idag, men känner ändå för att skriva lite:) 
idag har jag jobbar riktigt riktigt tråkiga tider, 5-15 oj vad trött jag blir när jag tänker på det och ännu tröttare när jag vet att jag ska jobba likadant imon.. Fast idag var det faktiskt ändå väldigt roligt på jobbet(bortsett från tiderna), jag o Sofia har skämtat om allt och inget. Vi har bland annat döpt om alla utländska namn på vårt jobb till svenska och tvärtom, så te.x Bujar= Börje  Cdric=Fredrik Michal= Mange Sofia= Svetlana(fast jag tyckte Sokrates) Anna= Anastacia Bengt= Bezart. Ja ni fattar, det hade vi riktigt kul åt! Sofia satte också på sig en plastpåse på huvudet och lurade alla chaufförer som kom in att hon hade lusschampoo som skulle sitta i i ett dygn i håret. Hade olika dansmoves på tomma ytor osv osv. Nu blev det väldigt internt, men vi hade super roligt åt det iallafall!:D 
Vi ska träffas bara ett par stycken tjejer från jobbet på lördag och äta tacos sen kommer Daniels mamma Maret och visar oss lite MaryK, och sen blir det goda drinkar, och tillsist (?) ska vi ut och svänga våra lurviga!

Sen kom jag hem dog i soffan, skulle egentligen boxats med Daniel på sats där vi tränar men det blev inte så utan en tio-minuters promenad till..... pizzerian... men jag har sagt det till mig själv att imon får min förkylning vara över så jag har bokat spinning. För jag har nämligen som en ny regel att om man är förkyld får man äta vad man vill och bara tycka synd om sig själv, men imon ska jag ta mig i kragen och erkänna att jag är frisk!

sen efter det så gick vi och solade, så nu ligger vi båda här i sängen lite småröda om nosen:)
 
nähä nu ska jag ge mig in i Rebecca Bloomwoods värld igen (En shopaholics bekännelser) när jag väl börjar läsa brukar jag somna snabbt, ska snart upp igen känns det som!

 pusssåheeej

Här är några av snuttorna på mitt jobb:)



söndag....

precis klara med storstädningen så skönt att ha det gjort, för denna gången.. även om man bara är två blir det skitigare snabbare än vad man tror!

idag ska vi till Daniel mamma och äta kakor och sen kvällsmat, vi ska fira daniel födelsedag med lite släktingar och så! det ska bli trevligt, gillar verkligen hans släkt o familj!

pratade precis med min kära vän cajsa, guuuud vad jag saknar henne nu. det är jätte tomt här utan henne. hon kommer hem den 14 april och då har jag bestämt mig för att jag ska åka med Pär(hennes pojkvän) och möte henne vid flygplatsen. Dom verkar ha det jätte bra, men hon sa att hennes lever inte borde må jätte bra. o det tror väll jag efter tre månaders festande!

oj nu var det visst min tur att hoppa in i duschen! hörs senare idag!

pusssåhejj!



London

tänkte lägga upp lite bilder från london, bättre sent än aldrig;)




jag o mary på jealous(tror det stavas så) med två av marias vänner





nyfunna vänner, skit lik seal, eller hur?!




turistfoto vid big ben




maria dansar:)




parken nära maria



spanska tapas vi åt sista kvällen och drack masa sangria, såå mysigt!

tänkte lägga upp lite smakprov vad jag hittade också, inte allt men lite:)



min favvo! just lööv it!



lite småsöt med, ser lång ut men det är den inte:)



söta bra-å-ha ballerinas



söta tygskor!


nu får det vara bra! pusssilipusss

Ledig!

efter sju dagars hårt jobb är jag äntligen ledig två dagar:) idag har jag o min raring varit på en liten utflykt. Först var vi på väla= ångestattack! alla skulle till väla idag plus vi då! hade hittat ett par jeans på gina som jag dögärna ville ha. eftersom dom var såååå otroligt otrevliga inne i stan så åkte vi till väla. Var i stan igår nämligen och provade dom på gina men ville ha en kortare modell, så jag frågade dom men fick inget riktigt svar. Blev jätte irriterad på dom och gick buttert där ifrån. drömde till och med om att jag stämde gina tricot i natt för att dom hade så otrevlig personal, då har man ganska svårt att släppa en sak! men men eftersom dom var trevliga på väla så kunde jag släppa det som hände igår:)

men men. sen gick vi in på ikea för att titta lite vad ville vill ha till vårt nya boende, hittade en massa saker såklart!
har även suttit och kollat runt lite på internet nu på småsaker som "piffar" upp hemmet lite och likaså där har jag också hittat en massa. Men vi får flytta in först innan vi börjar köpa på oss en massa saker. guud vad man vill ha o vill ha hela tiden!

fick by the way hem mitt namnhals band häromdagen, jätte fint! det var värt den långa väntan på det!



här är mitt fina halsband!



nähä nu ska jag läsa lite i mina nya tidningar som inköptes idag!
pusssåheeej


go kväll!

har krupit ner i sängen nu och ska snart släcka min blå, fast efter csi!

Har pratat både med Alex o Sanna idag, gud vad man saknar sina kompisar där hemma, man uppskattar det inte alls på samma sätt när man bor i samma stad. Men jag saknar som verkligen!

Jag har ju lilla cajsa som bor här i Helsingborg men hon är ju ute och reser liksom Elin Lisa o Hanna. Men den 16 o 20 april kommer dom hem igen och då blir det fest. Massa vin och vår sol på vår nya balkong!

Men men nu kom Daniel och släckte lampan det betyder att vi ska sova! skriver nog en runda imon innan jobbet igen!


sov så gott go bitar pusssåheeej!


Här är mitt goa växjö gäng!

mitt underbara växjögäng!

high heels vs. stålhetteskor

nu var man hemma och tillbaka till vardagen! tråkigt men ändå skönt att komma in i rutinerna igen... saknar ju dock min lilla mary, men hoppas vi snart träffas igen!

sista dagen i london var bara såå mysig! först var då och åt brunch å det där. Sen gick jag till parken och satte mig i vårsolen läste min bok och drack ännu en milkshake fast inte alls lika god!  Maria fick sluta lite tidigare från sin lektion så den dagen var vi bara ifrån varandra i typ en timme:) sen kom hon iallafall och vi tog tunnelbanan till Notting Hill, ojojoj vad där va mysigt! Där strosade vi runt nästan hela dagen, jag fynda lite små saker och två jätte söta klänningar. Sen när vi kände att vi var klara där så tog vi en taxi in till Harrods. Där var det ju mega stort, men jag hittade lite smink och lie goda teer och en jätte fina tröja till födelsedagsbarnet.

sen åkte vi till en super mysig spansk restaurang och åt tapas och drack massa sangria! ville inte att den dagen skulle ta slut helt enkelt!

tidigt nästa morgon redan klockan fyra så var jag påväg till flygplatsen, denna resan fick jag vara själv vilket var skönt så jag kunde slumra till en stund.

Väl hemma igen mötte Daniel mig vid stationen och vi käkade lite sen var det bara hem och byta ut klackarna till stålhettorna för då var det dax för jobb! Herregud vilken konstrast på levnadsstil, ena dagen är man på den hetaste klubben i London och nästa är man och sorterar plastbackar på Ättekulla i Helsingborg.

Igår gick jag o Daniel ner till Brooklyn för att käka brunch, det var dömysigt, vi satt och pratade o planerade inför flytten till vår nya lägenhet. Det ska bli så kul längtar till den första maj

Nähä nu sitter jag o väntar på att min privata chaufför(;)) Anna ska koma och hämta mig så vi kan åka till jobbet.

Så jag måste byta om nu!

pussssåheeej

sista dagen....:(

tiden går fort när man har det roligt.... nu är jag inne på sista dagen, men det är en fullspäckad dag! nu har vi precis varit på ett typiskt amerikanskt ställe och ätit en god frukost med världens och då menar jag verkligen världens godaste jordgubbs milkshake det var verkligen heeeelt underbar! sen nu så följde jag maria till parken, men kände att vädret var helt underbart och gick hem igen för att hämta min bok och ska snart gå tillbaka till parken så ska jag sätta mig där på ett fik och läsa lite hade jag tänkt.
Men jag blev llite rädd nu, för vi var påväg över vägen och jag tror vi gick för rött(!) och så kommer det massa polismotocyklar den ena bara skrek på oss: Stop there!!!! jag blev super rädd jag trodde vi skulle fåp massa böter och sånt för att vi gick mot rött... men sen var det poliseskort för en begravning.

Idag känns det som det kommer bli en super dag. När Maria slutar klockan två så ska jag möta henne vid hennes skola så ska vi åka till Notting hill, mysa runt där och sen så ska vi gå på en stor marknad och lite så, ska bli jätte mysigt! efter det så ska vi till Harrods och se om vi hittar något. Det är ju en stor dag i dag, min prins fyller 21, så jag ska se om jag hittar något fint till honom!

sen ikväll blir det tapas o tjejmys!

nähä nu ska jag ge mig tillbaka till parken, för det är alldeles för fint väder för att sitta in!

pussssåheeej

åhh vad underbart, solen skiner!

snacka om att jag har haft tur med vädret, iallafall dessa två dagarna! idag är det blå himmel och det ser sådär vårvarmt ute, ett pefekt shoppingväder!
För idag är det dags att ut på nya äventyr igen på egen hand. Maria går i skolan från 9 till sex ikväll så jag är inte jätte avis! Men jag ska iallafall ta tunnelbanan in till the city nu och göra av med mina pengar.. alla har sagt att det är väldigt dyrt här, och jag kan säga att det är det med, men det finns så söta saker, vill bara ha allting:)
Vi får se om jag kommer fram till the city iallafall, men det ska nog gå bra.

igår var vi ute och svirade en sväng, det var jätte trevligt. Först lite vin här hemma, sen gick vi vidare och drack en drink på ett cool mysigt ställe och sen vidare igen till en förfest och sen vidare igen till nästa stopp, endhållsplatsen Boujis. När vi står i kön så kommer det massa papparazzis och jag får ju glosjukan, tror ju att värsta kändisen ska komma, för tydligen hade prinsarna varit där veckan innan. Men ut kommer en pytte tjej, Avril Lavigne. Så nu har jag sett en kändis med:) Där var det jätte kul, men efter allt vårt kring vandrande gjorde det att min fötter skrek,: Snälla amputera oss, eller gå hem! Har nämligen köpt ett par nya skor som förövrigt är 13 cm höga och jag som dagligen går i stålhette skor kände att detta blev en rätt stor kontrast.

ikväll blir det nog utgång igen, eller det blir det. För Maria har lovat mig att visa de tre bästa klubbarna på dessa dagarna!


pusssåheeej

 

kom pa en sak!

jag och min karaste daniel skrev pa kontrakt igar pa en ny lagenhet, jatte mysig! finns dock lite som maste fixas men forhoppningsvis sa gor hyresvarden det at oss! den ar lite mindre an den vi har nu, 73 kvm2 om jag ska vara exakt. Sa vi har fortfarande ett gastrum, som dock ar lika stort som harry Potters lilla skrymsle! Sa den fosta maj blir det inflyttning, vi har en balkong med kvallssol sa det blir mysiga vinkvallar dar!

naha nu kom Maria maste kila, vill ju se London lite innan jag ska aka hem igen! pusssaheej


antligen framme!

nu har jag antligen anlant till London och marias jatte och da menar jag jatte fina skola, sitter just som en utstotting i deras allmanna datarum och vantar pa att hon ska bli klar med sin presentation. Resan har gatt bra och jag har fatt tva nya vanner pa vagen(!).

Det borjar med att jag missar forsta taget i kopenhamn och far vanta pa nasta, under den tiden hinner en snubbe prata om allt mellan himmel och jord med mig. Och jag vet inte, men jag brukar kanna att nar man kanske inte har mer att saga varandra nar den pinsamma tystnaden kommer sa sager man : Tack och adjo det var trevligt att traffa dig, hoppas du far en behaglig resa... ja men typ sa... men icka sa nicke han skulle  ju hjalpa mig med vaskorna folja mig till terminalen osv osv. sen sa jag artigt tack for hjalpen hejda:) det var kompis nr ett.

sen da nar jag ska satta mig pa planet sa satter det sig en typisk engelsman ( lite mjuk kroppsform, ljushy fraknig och rod harig) brevid mig och jag blir lite sma nervos, for min engelska ar perfekt (enligt mig sjalv) i huvudet men nar jag ska prata det sa blir det en liten knut pa tungan. Han borjar ju babbla pa han med, fast pa engelska da och det blev ju en utmaning! Sen nar vi gar av sa foljer han mig hela vagen sa jag far mina vaskor och kommer pa ratt tag, sen vill han ge en puss pa kinden. Jag blev helt stel i kroppen men tankte samtidigt att det kanske ar sa man gor  i London, sa han fick ge det. Men sen berattade jag det for Maria och hon sa att man gor INTE sa har, sa nu har jag lart mig det:) det var da kompis nr tva.

Men det ar iallafall skont att vara framme nu!

Vi far se vad som hander ikvall Maria hade tydligen massa planer som later jatte roliga, oj vad jag ska prata engelska....:)
Jag far aterkomma senare vad som hande!

Pusssaheeej!

P.s glomde saga att det ar jatte fint vader har och varnt, eller det ar nog kasnke minst 15 grader saaaa skont!)

god förmiddag!

sitter i soffan återigen och nallar i gårdagens godisskål:)
Daniel är nere i tvättstugan, det är hans uppgift här i hemmet. Han fick välja om hans huvuduppgift skulle vara att ta golven och dammtorka överallt eller tvättstugan, klart han väljer tvättstugan. Men bättre det än att jag slipper göra båda!

Idag är det en fix och trix dag! Måste fixa det sista innan London, men jag bokat min kära pappa på att vara chaufför lite senare idag. Ska även fixa min naglar någon gång under dagen hos min söta jobbarkompis  Sofia.

Att börja packa skjuter jag bara framför mig hela tiden.... har nog kommit på det mesta men måste solla bort endel så jag inte har övervikt innan jag åker till London. Sitter och håller tummarna att jag ska få ett avi idag med, har beställt två jätte fina skor som jag jätte gärna skulle vilja trippa runt i  London med.

Jag ska försöka ge mig på designen med på bloggen, men gud vad det verkar krångligt... Jag är ju inte värsta datahajen heller. Får jag tid över idag så kanske det får bli ett projekt idag med:)

Nähä jaha nu ska jag ta ett skutt in i duschen!

pusssåheeej  

finally....

.... har jag tagit tag i att skaffa min egna blogg! har kommit på att detta kan vara ett bra sätt att tömma sina tankar på i bland:) 

 men detta har haft sina motgångar, har suttit och knåpat på ett inlägg i nästan en timme som jag tyckte att jag så fyndigt att fått ihop, men mina små korv fingrar lyckades , ja jag vet inte, men allt bara försvann iallafall såå, tok irriterande!

men för att inte få idétorka så biter jag ihop och gör ett nytt försök direkt!

Jag slänger er in i min vardag direkt värsta långa inledningen är inte riktigt min grej:) 

Jag sitter nu i soffan med världens godis skål med min söta data och min käraste vid sin, och spelar tibia, är det normalt när man fyller 21 på fredag? jag är kanske bara lite bitter över att han har hittat en ny kärlek, roxny! men jag har en plan för att återfå uppmärksamheten.... att jag ska natta Daniel och sen göra så att lilla roxny bara försvinner från datan eller iallafall tappar lite "levlar"... pofff väck med henne mohahah!

Jag har haft lite käppar i hjulet nu senaste dagarna, men det får det vara slut med nu för om två dagar beger jag mig till London till Mary och nu ska inget stoppa mig! Men har givetvis kommit på massa småsaker som jag måste handla innan resan så det får bli en runda på stan imon. Åh det ska bli såååå roligt att åka till London, jag har aldrig varit där tidigare men jag är lite nervös faktiskt. Jag försöker komma på vad jag ska packa ner och helt plötsligt så känns det som jag inte har något men det löser sig alltid! Om inte annars så hittar jag ju säkert i London wiiieeee!

Det ska bli roligast att träffa Mary, var för länge sedan nu, saknar henne:)

 

men men nu ger jag upp detta för ikväll tror jag, men det var roligare att bara skriva om allt o inget än vad jag trodde:D

 

pusssåheej

 

 

 


RSS 2.0