god kväll!

nu sitter jag här o hänger lite i soffan! ska snart sova tänkte jag, har vänt på dygnet helt och det är inte jätte kul blir typ att man sover hela dagen! idag har det varit skit väder här så har bara hängt inne:) men det kan vara skönt det med ibland:) imon ska jag ut o köpa lite kläder o småsaker inför helgens halloween vilket ska bli riktigt roligt! ta en vända till gymmet med tror jag, sa till dom att jag typ tränar fyra gånger i veckan när jag väll är i mina träningsperioder och jag har varit där två gånger på två veckor!
igår var jag o charles o spinnade, han har aldrig gjort det eller tränat på ett gym innan. men jag varnade honom att det var jobbigt och att han måste köpa vatten! han tog det lugnt och sa att han inte behövde nått vatten, jag la på hundögonen så han köpte tillslut en flaska vatten. passet var i 45 minuter efter 35 fick vi gå ut för då trodde jag han skulle dö! men men gjorde nått iallafall:) sen på kvällen var jag på bio med adrian vi såg en thriller som jag inte kommer ihåg vad den hette men den var asbra!
imon ska vi ut på ett ställe som är sponsrat av ferrari så det kan nog bli häftigt o kul:) en liten förfest inför helgen!
nästa vecka kommer jens hit wiiiiiie vad roligt det ska bli, nu framöver så känns det som det kommer folk som jag känner ända fram tills jag åker hem!
nej nu ska jag hoppa i säng o börja läsa en ny bok tror jag minsan!
sov så gott!
kramkram

jag vill inte åka hem!

man kan inte annat än att älska den staden! herregud vad jag trivs! kände mig lite låg innan när camilla hade åkt o ja jag bara gjorde det.. min roomies märkte det direkt och la verkligen ner energi på att jag inte skulle vara låg. så vi gick ut o satte oss på en bar drack lite drinkar o bara pratade, så söta! och ja nu är klockan snart halv sex här på morronen nu ska jag verkligen sova ut känns inte som jag sovit sen i fredags!
idag har jag o camilla varit turister, vi åkte till brooklyn bridge men gick dock bara halva o tillbaka:) sen så lärde jag henne att ta "pågatåget" in till 5th ave, eller ja eftersom jag är nybörjare med så hamnade vi lite fel men hittade rätt tillslut. sen så stog vi i typ lite mer än en timme i kö för att komma upp till toppen av empire state building. mkt vacker utsikt men vi var är typ i 20 min sen åkte vi till camillas buss o hon åkte tillbaka till boston:( men hon kommer nog snart igen!
bilder hade jag så gärna lagt upp men det är så störande att det inte funkar att göra det...
men nu ska jag sova en sväng!!
kramkram

galet!

har haft en skiiiit kul o en helt oroligt rolig kväll!! det här kommer jag leva på nu..... tills jag går ut nästa gång!! :D:D sov gott!
kramkram

NYC är helt galet!

har nu gått o lagt mig i min stenhårda säng.. är egentligen inte så jätte trött men måste ändå sova! igår hade vi roomies en skit kul kväll ut vi typ bara barhängde men vi gjorde vår lilla familj starkare:) jag sov till två idag så det blev en sen kväll igår.. idag har jag typ inte gjort alls mkt, jag o goran (min nya roomie) var i little italy och åt en bakis pizza fina grejer det! det var trevligt iallafall det har varit underbart väder idag så vi satt på uteserveringen känns konstigt att göra det när det snart är november liksom men men! sen har jag typ bara gjort inget idag. det har hänt en heeeeelt sinnessjuk sak idag vill bara nämna det men det är en liten hemlis;) kan ju inte berätta allt här i bloggen eftersom jag inte vet vilka som läser den;P
imon ska jag besöka gymmet för första gången, jag o lizzie ska gå på poledancing haha det ska bli sjukt kul! jag har ju annars rätt så stela höfter så dom ska mjukas upp nu! sen blir det drinkar hela kvällen o på natten kommer min gamla klasskompis camilla!
just nu känner jag bara att NYC rockar så extremt så jag aldrig mer vill flytta här i från. Här händer det verkligen saker som det annars bara gör på film! te.x det som hände idag, det kommer typ hålla mig vaken inatt haha!
nu ska jag nana!
kramkram

hemma!:D

nu har jag precis kommit hem o ska snart sova! jag har haft en riktigt trevligt kväll, har varit ute med min roomies vi har faktiskt såå roligt ihop och det känns så skönt! vi känns liksom som en familj! nu ska jag nanni nanni klockan är sju min över fem så jag måste sova!
kramkram

trött...

idag känner jag mig bara helt slö o lat typ.. också lite nere.. fick reda på att det stället som jag börjat "jobba" på inte kan dela ut lön. så det gör ju att det förändrar situationen en aning. så sitter inne nu och tar mig en tankeställare om jag ska fortsätta eller inte. visst det är bra med kontakter o så men det kan jag ju få på ett annat ställe med! jaja..
ska gå o träna sen så det blir bra!
åt lite så ben&jerrys glass till frulle så nu mår jag helt illa.. haha gud vad jag känner mig gnällig idag..
ska nog kanske vila en stund sen vakna på en bättre sida!
hejsålänge
kramkram

arbetslös?HELL NO!:D

jag fick jobbet, eller jag provjobbade idag och fick komma imon igen så jag tar det som ett ja! vet dock inte vad jag får i lön det får bli en diskussion senare i veckan! åhh så skönt! det är på en model lounge som ligger jätte nära där jag bor så det är perfa! det jag ska göra är typ att passa upp modeller när dom kommer mellan sen castings och när dom känner för att bara hänga lite. passa upp o passa upp, men se till så att det finns dricka och snacks nya tidningar och saker som det. själva arbetsuppgifterna är kanske inte toppen toppen men såå roligt med mkt nya kontakter! o framför allt att liksom gå till något:) o mina arbetstider är tio till fem så det är oxå jätte bra! d har jag liksom sovmorgon men ändå kväll liksom:)
idag har jag träffat en annan svensk tjej med från stockholm(hon från kontaktannonsen) hon var jätte gullig vi mös runt i SoHo Tribeca typ så nära där jag bor, sen gick vi en sväng till Ground Zero, ja det var bara en byggarbetsplats nu faktiskt.. men nu har jag vatt där! idag har det varit super väder men helt svin kallt men sånt riktigt mysigt väder..
nu ska jag nog faktiskt hoppa i säng för jag är riktigt trött!
kramkram

wiiieehoo!

fick precis ett mejl om jag kan komma på jobbintervju imon bitti, sketa bra ju!:) ska vara där redan kvart över nio... och ikväll blev det en sen bio, vi ska gå vid halv elva.. men men vad fasen innan på ica gick man ju upp vid fyra så detta är inte så mkt att gnälla över!:) åhh hoppas det är nått att ha o att dom vill ha mig! håll nu tummarna för mig!:D
kramkram

seg söndag...

sitter i soffan nu och bara glor ut tvn typ.. var ute en sväng igår det var roligt men har inte haft kvällen i mitt liv här ännu!:) men jag känner att det laddas upp till det nu!
så himla roligt! facebookade lite igår med camilla från mina gamla klass o ja på en kvart bestämde vi att hon ska komma hit nästa helg! hon bor typ i boston så det kommer bli hur roligt som helst! har liksom inte sett henne sen studenten och nu två år senare så ses vi helt random i NYC istället! det ska bli tokkul att träffas!
idag ska jag bara vila, sen ikväll blir det nog en bio med lizzie en störtskön tjej som jag lärde känna igår känns som vi känt varandra hela livet typ! haha härligt när man träffar sånna människor:D
i veckan så blir det fikor, jobbsökande(ska till ett ställe på tisdag får se om dom vill ha mig:)) sen måste jag börja använda mitt gymkort med! så det inte blir som hemma att jag bara äger ett sen inget tränande! men annars så är det en skön o lugn vecka:) snart kommer jensa biten med o då ska vi gå igenom alla turistsaker och verklgen bara leva livet:D
nu ska jag vila en stund!
köpte en elina klänning igår!:D
kramkram

utgång!

idag har jag fått en helt annan bild på fransmän som faktiskt kan vara riktigt trevliga!:) jag o fransosen satt och glodde film fram tills fyra typ sen fixade vi till oss lite o sen gick vi till en kareoke bar(jag sjöng inte men han gjorde haha) så träffade jag massa nytt folk så det var riktigt roligt!
jag åt just mitt första mål för dagen efter frukost(moget) så nu har jag helt ont i magen men det hindrar inte mig för att göra denna kvällen till skit kul:D
har haft en rolig dag och imon ska jag träffa en svensk tjej som verkar hur rolig o mysig som helst! det kommer bli en riktigt rolig o mysig helg, jag känner det på mig:D
sov så gott!
kramkram

så tråkigt med rubriker...

idag har jag suttit hemma på mitt kontor(lägenhet) och fixat o donat med framtiden här i NY. Fick mkt gjort faktiskt, skickat iväg lite mejl o sms på olika jobb o lite sånt smått o gott:) har även fått lite svar, men vill inte säga nått förrens något är säkert! en svensk tjej med ringde innan en tjej som jag har träffat här o frågade om jag ville hänga med imon för hon skulle söka ett jobb som behövde ny personal! det var inget toppen jobb, men man lär ju känna massa nytt folk o så:)
sen kom charles hem så gick vi o fixade hans glasögon han hade tappat ena glaset hur man nu kan göra det haha:) sen lurade jag med han till gymmet så nu har han med köpt gymkort, vilket är hans första i hans liv. Men han ser ut som en levande spagetti med en krullig topp typ. men vi kom överens om att han behövde lite mer muskler:) så nu är vi glada gymkortsägare. ska träffa en pt på lördag så ska han lägga upp ett schema! toppen:D
sen lagade jag lite spagetti o köttfärssås dom tittade på den som maten levde typ men dom tyckte det var skit gott, huvudsaken!
nu ska jag hoppa i säng snart börjar bli lite nanni:)
kramkram

en vanlig onsdag i NYC

va ute och gick en powerwalk i området istället och sprang på ett gym.. tror jag ska börja träna så jag får lite att göra:D driva runt är ju mysigt men träna på musklerna eller blivande muskler är ju heller aldrig fel!:D ska ta ett snack med pappa p om vad han tycker:P man får dessutom ett par timmar gratis p-tränar tid vilket är ett stort plus! det var en svensk som var p-tränare där det kändes helt konstigt att prata svenska helt plötsligt även om jag gjorde det igår. medlemsrådgivaren berömde mig iallafall för min engelska och undrade vart jag hade lärt mig så bra! men det kanske bara var ett säljknep haha!
ikväll har jag lagat lite mat till mina roomies, dom fick kokt potatis, kyckling, vitlöksås o sallad det var mkt uppskattat och frågade om jag hade ett stort matintresse.. det får man ju ta som ett stort plus!:D
vi fick en stor tv igår med men som slutade funka idag.. typiskt! så emelie(som har engelska som modersmål) tvingade mig att ringa o felanmäla den, för att jag ska lära mig engelskan i alla situationer! men det gick så bra så, dom kom o imorron sak vi få en ny kabel till den! fixar-elina!
fan idag känner jag mig typ helt gnällig och det är fruktansvärt tråkigt att hela sverige sover, iallafall dom jag känner! behöver bara gnälla o älta av mig lite.. hatar när man hamnar i dessa stunder.. ligger på min kära spikmatta nu och hoppas det kan släppa lite spänningar!! jag visade den för mina roomies dom trodde typ det var ett mordvapen haha dom hade aldrig sett den innan vilket jag tyckte var lite konstigt!
jag tycker dessutom att mina vänner borde skaffa skype så vi kan prata lite med:D
men men nu ska jag nog kolla på en film, emelie har visat en perfekt sida där man inte behöver ladda ner:)
sov så gott
kramkram!

go dag!

nu sitter jag i soffan o ska bestämma mig vad jag ska göra med dan! har precis varit o ätit frulle/lunch med emelie. var ute igår på en otrolig barrunda, vi var nog på tio olika ställen! det var skit kul:) jag var ute med adrian och sen två av hans tjejkompisar från sverige också.. jag fix massa tips och knöt nya kontakter ute, o det är ju alltid bra:) men idag har jag en liten lågdag, igen.... men det finns sina anledningar. mitt liv har förändrats på bara en vecka på så många sätt, på gott o ont! jag tror jag ska hitta mig ett gym idag o köpa mig ett gymkort, jag har ju inget såå direkt att göra så då är det ju bara bra om man kan komma i form haha:)
men jag tror jag har bestämt mig för att åka till centralpark.. bara gå och rensa tankarna lite! det är underbart väder ute och då är det ju synd att sitta inne!
men skriver nog en rad eller två senare:)
kramkram

toppen!

har haft en jätte rolig kväll:D tog dock inga bilder!
har varit på skit coola pubar och ett coolt uteställe men där var det dock bara bögar ikväll hahah!
nu ska jag sova!
hörs imon!
kramkram

heej hopp!

nu är jag på en aningens bättre humör.. det var en riktig turbolent morgon.. men men livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor!
idag träffade jag den svenska tjejen som faktiskt har en namn, Elinor, hon är konstigt nog också från hbg men vi kände inte så många gemensamma vänner:) en jätte gullig tjej så det blir nog en utgång med henne o hennes kompisar på torsdag roligt! sketa roligt! sen strosade jag lite o hittade en supermarket wiiihooo! så nu har jag handlat på mig lite mat.. skönt det blir så dyrt i längden att äta ute! men ikväll blir det nog bara mackor orkar inte lika nått...  sen blir det nog utgång med adrian o hans vän så det ska blir roligt:) behöver hitta på lite nu känner jag! eller komma ut o dansa iallafall;D
joho du cajjan jag har druckit lite öl nu varje dag sen i lördags:D haha det är ju inte så gott men när det inte finns cider så får man ju ta sig en bärs!
nu ska jag hoppa in i duschen sen göra mig snygg för kvällen!
kramkram

god morgon!

nu sitter jag här i min säng, har faktiskt lite hemlängtan idag:( vilket är ganska jobbigt... får se till att hitta på massa saker idag så jag inte tänker så mkt på det...
igår var det iallafall en händelserik dag, jag o fransosen träffade det svenska lilla gänget. dom var super trevliga och det var skönt att höra lite svenska röster!:) så vi käkade lite thai mat och sen gick vi o drack eftermiddags öl:) jag har lärt mig dricka öl nu, lite iallafall!
sen på kvällen kom fransosens en tjejkompis o skulle bjuda på mat, det blev fransk mat typ.. nästintill råa biffar o potatis.. sååå äckligt! men jag var svinhungrig så jag fick så snällt äta upp..
idag ska jag träffa en annan svensk tjej som plugga här i NY så det ska bli skönt att höra en svensk röst igen!:)
eftersom jag hr hemlängtan just nu så är jag inte så inspirerad av att skriva menmen..
skriver mer sen istället då jag hoppas jag fått upp humöret lite.
kramkram

god natt god natt!

jag o emelie har haft lite filmkväll o jag avslutade den med att somna.. så jag tänkte jag skulle fortsätta med det:)
kramkram

typiskt!

hade två saker att göra idag(!) eller ringa två samtal men ingen av dom svarade givetvis typsikt.. men men får testa igen! idag ska jag fika med en svensk tjej ska bli super trevligt! uppdaterar mer sen!
kramkram

ajm a´gängstá!

han som vi hyr utav ser ut som en typisk bling bling neger(förlåt!) from the big appel! han är kort knubbig, MASSA ringar och guld hit o dit, han går med solglasögon inne och han har bara ett öga! han kom hit innan o skulle ta betalt det sista för min del av lägenheten och kolla vart han skulle sätta upp tvn som vi snart ska få.
han har nog fått lite dubbelmoral uppfattning om mig, för han sa att min lilla diamant på tanden var det bara mörka gangster tjejer som hade i NY, sen såg han alla mina halsband. först har jag ett band kan man säga där jesus är där fram och maria o jesus barnet där bak, sen har jag mammas guld halsband där det är ett dophjärta, tro hopp o kärlek och en skyddängel. så först frågade han mig om jag var gangster typen, sen såg han alla mina halsband då frågade han mig om jag var hårt troende!
det är skönt för nu har jag kommit in i tiderna här så klockan är snart halv tolv. så nu ska jag sova!:)
kramkram

lite bilder igen..

här har ni mitt pyttelilla rum, fick ett täcke idag.. sidentäcke.. skönt att sova? jag tycker inte det iallafall men det är bättre än bara ett stackars lakan till täcke:)
här har vi garderoben, så det är inte jätte mkt till rum:)
här är resten av lägenheten, den gemnsamma ytan.
sen är det fyra andra rum oxå där tre är lika små som mitt men två är utan fönster och det fjärde är stort det är soffa och ett skrivbord där med! men det är säkert skitdyrt..
så vad tycker ni, är rummet/lägenheten värt 12000 kr i månaden? sen får ni inte glömma att det är NYC!;D
kramkram

lite bilder...


på ett litet fik:)
japp det blev bara den bilden haha!

trappjäkel!

det är ingen risk att jag skaffar men en fet amerikansk rumpa här i allafall! för vi bor på femte våningen och ingen hiss! så det är riiiiktigt många trappor! visst det finns en hiss MEN det jobbar en hissgubbe där som bara jobbar vissa tider, dessutom så är den hissen inte super säker heller om man säger så.. så det blir att man tar trapporna hela tiden. visst det är bra träning men herregud vad jobbigt det kommer bli i längden om jag kommer att glömma något o måste gå upp igen..
men iallafall jag glömde berätta om att det bor en 40 årig italienare här med, ingen hårig typ utan en ordentlig affärsman. han har iallafall lagat mat till oss ikväll, pasta givetvis det var så gott!:) den stackarn fick ju gå upp i natt när jag kom hem klockan fyra för låset på vår dörr är skit knasigt (har dock övat idag, så nu kan jag låsa upp vilket är en fördel!) så jag fick knacka på dörren tills han kom upp i sin lilla flanellpyjamas:)
ikväll blir det bara lugnt, jag har ont i mitt huvud. ovanligt...
men imon så ska jag träffa en svensk tjej som är här också så vi ska ta en fika och snicksnacka lite mkt trevligt!
nu ska jag vara lite trevlig mot mina nya vänner!
sov gott där hemma, eller det är snart morgon men iallafall!
kramkram

coca-cola!!

sitter nu i vår såå sköna sova med en kall cola det finns verkligen inget bättre såhär dan efter!
tänkte ge er en kort presentation om mina rumskompisar!
Emelie: en totalt galen 20årig australienska, hon är nog den galnaste människa jag träffat! haha men hon är riktigt rolig.. nu idag har hon bestämt sig för att hon ska färga håret blont(hon är egentligen nästan svart hårig, mörka ögon och mörka ögonbryn..) det vill hon göra bara för hon vill se ut som en h*ra en månad... ja men hon är iallafall precis sjövild! men ändå kul att bo med, men kasnke bara för 2 månader;)
Charles: en ganska chill 21årig fransman. hängde med han hela dan igår han är riktigt trevlig, han lärde mig att åka tunnelbana så nu är jag proffs på det!
nu ska vi nog gå och käka jag o mitt lilla nya gäng haha:)
kramkram

installerad i den nya lägenheten!

nu ligger jag i min säng o har precis vaknat! igår va jag ute för första gången.. jag bara hängde på emelie (min ena rumskompis) o henns kompisar.. hm det var väll sådär! vi var på en bar där hetro killar som egentligen är bögar var.. men men tjejerna är jätte roliga!:D
dan igår var så händelserik.. först kom jag till lägenheten träffade min andra rumskompis charles, vi gick o tog en kaffe o tog ut mer pengar för hyran.. sen gick vi o köpte lite lunch o gjorde här hemma. sen åkte vi till centralpark(äntligen!) träffade adrian. så kul att träffa adrian igen:D
sen gick vi o träffade charles vänner, men dom pratade bara franska med varandra så det var inte jätte roligt...
sen gick vi hem hit förfestade sen gick vi ut!
skriver mer sen!
kram kram

good night!

nu har jag packat ihop, det var svårt redan nu att stänga väskan! hur ska det då bli när jag åker hem!... men ska flirta lite med jens om han kan ta hem nått kg till mig:)
nu ska jag kolla på lite till sen nanni nanni!
såhär ser det ut just nu och så kommer det få fortsätta att se ut tills imon!
kramkram

packning!

nu är det dax att börja packa ihop mina saker så jag är redo imon så jag bara kan ta mitt pick o pack och åka till den nya lägenheten!
jag blev akut hungrig så jag gick till mc donalds för att käka så i kön jämte världens sötaste lilla choklad-flicka, hon va nog fyra år kanske! hon va där med sen pappa, han såg ut som en kille i en typisk gangsterfilm. stor tröja, hängiga byxor, bandana med keps över och flätor bla bla bla ni hänger med på vad jag menar. Han var såå påverkad, tror jag eller så var han bara trött... men hans ögon var så jädra röda! såg ut som han åkt på värsta ögoninflammationen! så himla ledsamt att se denna lilla söta varelse med en såå påverkad pappa... livet är orättvist..
men sen skulle jag gå och ta ut pengar iallafall, dom ska ju ha lite mer pengar imon för lägenheten. tror ni att det gick ta ut? absolut inte

det blev inget central park...

jag gick tok vilse kom till ett industriområde! så jag gick o satte mig på ett fik spanade på massa folk läste lite och drack te som smakade som det luktar i en kaninbur..
sen skulle jag iallafall gå på toa på och frågade vart toaletten fanns.... då frågade han vad jag ville ha för smak på latten.. och för jag säga det själv så är inte min engelska så dålig så jag säger: toilatten på engelska... men vi fick oss i allafall ett gott skratt!
imon så flyttar jag in i det ny rummet ska bli så roligt att träffa människorna som bor där och att det börja hända lite utan att man går runt som en vilsen turist!
borde ta mig o hitta nått att käka.. ed tidsomställningen så känner jag typ ingen hunger..
men men skriver säkert mer sen!
kramkram

central park nästaaa!

känner jag behöver rensa tankar o huvud ett litet tag och börja fokusera på vad jag egentligen kom hit för, the american dream! så jag tar min ipod och en god bok, tee pengar och promenerar till central park helt enkelt! min magkänsla säger att det är världens bästa stället att bara vara helt ensam med sig själv men ändå massa folk omkring sig.. haha hänger ni med?
jaja hörs om ett par timmar!
såhär känner jag mig idag, lista ut den känslan?!;D
kramkram

god morgon!

när är klockan nu halv nio och jag vaknade för två timmar sedan av att jag inte kunde sova mer.. va helt tjock i halsen och näsan rann så jag steg upp istället..
idag eller just nu är det en hemlängtan dag.. det är lite saker där hemma som jag känner mig lite vilsen med. men känslor stärks ju också när man är trött.. får se får se.. tänkte jag skulle gå ner och haffa lite frulle snart det börjar skrika lite i mina mage!
aja skriver nog en rad eller två när jag ätit frukost så kanske jag piggnat till lite!:)
kramkram

kontaktannons..

vet ni vad jag just gjorde,, jag svarade på en kontaktannons. det var en tjej som var ny i NY precis som jag fast hon kom den 1 oktober hon letade efter vänner. det kanske låter desperat (vilket det kanske lite är) men jag svarade på den och sa hur min situation var eller är! hoppas hon svarar för i såfall blir det min första vän- blind-date. haha vad gör man inte för lite nya vänner liksom!
nu ska jag greppa tag i en god bok och pilla lite i naveln, sen ska jag knoppa in!
sov så gott!
kramkram

våga gå mot strömmen!

det kan man säga att jag har gjort idag.. kom ju ut på stan när det var "sluta jobbet rusning" det spelade ingen roll vilket håll jag gick åt utan det kändes som jag gick mot strömmen i vilket fall! jag blev helt slut av det så nu sitter jag på hotellet igen:D längtar tills jag flyttar till det nya rummet och jag ska bo med en 21 årig australienska och en 22 årig italienare, så man börjar få lite umgänge liksom! gå ut och sätta sig på ett fika snacka massa skit, gå ut och dansa hela natten lång!
men denna vecka i sällskap av bara mig själv har varit så otroligt givande, bara denna veckan har jag lärt mig så mkt! imon tänkte jag ge mig på tunnelbanan så jag inte behöver åka taxi (det gör mig spyfärdig av bara tanken) visst man kommer direkt till sitt mål men trafiken här är inte klok! så imon får det bli en tunnelbana utflykt...
idag var egentligen tanken att jag skulle gå till centralpark men sen när jag skulle gå över gatan o kollade åt höger så såg jag times square så gick jag dit istället, det var coolt men det är nog bättre på kvällen.. men på lördag så ska jag med adrian och några av hans vänner på pick nick o fotboll i central park så ska ta en närmare titt på det då:D
nu ska jag läsa en god bok! sen blir det nog en stor te på starbucks ikväll så min förskylning kan gå över nångång!
kramkram

kontrakt påskrivet!

nu har jag skrivit på kontrakt, fått nycklar o allt känns super bra!:D nu ska jag gå ut o fira med nått jag vet inte vad men det får vi se!:D

hejsålänge!

FIRED UP, READY TO GO!!

fixat!

nu är tid bestämt och jag ska och skriva kontrakt på lägenheten! har kollat allt nu, tror jag... men det känns bra! sen på lördag nu så har adrian frågat om jag vill hänga med och spela fotboll o freespee och sånt i centralpark... lite nervöst men ska klart dit! det krockar dock lite med min flytt menmen får göra det på morgonen!
nu ska jag ut och fixa lite saker!
hörs senare! kramkram

goood morning!

nu ligger jag här i min säng och försöker kolla ut om det är fint eller dåligt väder... men det är en enormt högt hus ivägen...
inatt har jag sovit väldigt dåligt dels för att jag frusit och snytit mig lite hela tiden och sen för att jag tänkt på lägenheten.. det måste ju bara lösa sig! men det är ju fan att det ska vara så förbannat dyrt!
ni kanske är lite nyfikna på vad priserna ligger på. denna lägenheten ligger mitt i smeten i SoHo så det är ju ett bra läge så det blir ju att det kostar lite men sen å andra sidan vill jag inte bosätta mig i Harlem eller Brooklyn när jag är här helt själv okej om man hade åkt med någon!
men iallafall rummet är väll ca 10-12 kvadratmeter med en stor säng garderober och ett stort fönster! så helt okej men litet. så till priset.... det kostar 12000 kr i månaden sen vill hon ha 12000 i deposition och egentligen 12000 för sista månaden med direkt idag i handen! och det kände jag blev lite väl mkt på en gång.. så jag lyckades få ner henne till så att jag betalar 24000 idag om jag nu har bestämt mig för det!
det ända nackdelen med den lägenheten är att hissen, herregud, jag tackar gud att jag överlevde! svårt att förklara, men man drog igen den som på sånna gamla hissar som finns hemma med, sen var det en gubbe som satt i den eller typ bodde i den som drog i en spak så man kom dit man ville. det låter kasnke inte så otäckt men lite knip i magen fick jag , tur att det finns trappor!
nu ska jag kolla runt här på internet och sen gå ner och avnjuta denna härliga frukost....
kramkram

YES I (WE) CAN!

FIRED UP, READY TO GO!!


citat: min käre landsman...

check!

dealen med lägenheten gick igenom, nu är det bara en annan deal som ska gå igenom med... men det blir det svar på först då sverige vaknar igen.... spänningen är olidlig!!
hoppas hoppas hoppas!

gårdagens shopping!

eftersom det inte ens går att ladda upp bilder just nu från kameran så har jag tagit lite bilder från datan på det jag har shoppat!
ser ut som dom är jätte långa, men dom är lagom och skit snygga!
äntligen! som jag har väntat på att köpa ett par vita converse, eftersom dom kostar 600 eller 700 hemma.. o jag köpte dom för 300 här!
en tunika som kanske inte ser så mkt ut för världen, men som är riktigt fin faktiskt!
en snygg klänning
underbara kofta, helt perfekt för det vädret som är här just nu att ha som "jacka"
ett par jeans(!) med lite tuffa detaljer!
sen då lite lotioner och underkläder från Victoria Secret!
jaha ja det var det det!
kramkram

fullt upp!

idag har jag fått känna lite på tempot o stressen måste jag erkänna! jag skulle ta mig från olika ställen dock bara från två olika ställen.. men men det är ändå ganska mkt när man är ny i en storstad! jag var ju först å kollade på ett rum som var helt okej som låg nära det hotellet som jag bor på nu! sen var jag o kollade på två rum som låg i SoHo. Ett mysigt område som jag nu har kommit fram till att det hade varit mysigt att bo i. Så jag ringde iallafall o sa att jag ville ha rummet då säger hon som hon inte sa på plats, att hon vill ha två hyror plus en deposition som tillsammans skulle bli 36000 svenska kr, fan tror hon att jag skiter pengar! men jag har skickat ett förhandlar mejl till henne nu iallfall:D hoppas hon går med på det!
jag skulle även bevis för mig själv att jag kunde hitta tillbaka till hotellet på egenhand, det gick sådär så det slutade med att det fick bli taxi iallafall..
hade ju tänkt att jag skulle hinna åka turist buss idag, men det blev inget med det har varit en upptagen kvinna idag:D
men under min stressiga dag så han jag gå och köpa mig en lunch o sätta mig i en jätte mysig park(nej inte central park:)) o äta och läsa en god bok! efter ett tag upptäcker jag att det är en ekorrepark! herregud vad tama dom var, jag skulle ta en bild den bara sträckte sig efter min kamera, en annan ekorre kröp upp på en gubbes axel utan att han märkte det han blev skit rädd hahah! det kom en gubbe och hans sköter som började prata med mig o frågade bland annat vad min bok handlade om... hittade på en historia för ville inte direkt berätta att den handlade om prostitution!
var tvungen att gå o köpa nått att äta nu det fick bli en smoothie och en kopp frön te som smakade skit men men känner att jag börjar bli lite sjuk...:( det får bli spikmattan o drycka i mig teet nu..
en sista sak bara som jag måste säga med rak rygg! att idag har två personer stannat mig och frågat om vägen plus att till den ena kunde jag tillomed förklara vägen:D
med det avslutar jag detta långa inlägg!
sov gott Sverige!
kramkram
Det är inte så farligt att vara ensam! livet är underbart!

solen skiner igen!

solen skiner igen och det är underbart väder! en snabb uppdatering, har varit o kollapå lägenhet eller rum, ett pyttelitet men känns ändå okej.. egentligen tycker jag att det är mkt pengar men verkar som man får räkna med det! det kostar att ligga på topp!
ska kolla på en till nu kl 16 lokal tid här:)
kramkram

mitt internet har slutat funka...

nu har jag inget internet pa rummet langre, sa himla typsikt!


ha en underbar dag!

kramkram

dag nr 3

tiden går faktiskt rätt snabbt även fast jag inte har så mkt att göra... eller klart jag har att göra, men jag har liksom inte direkt att gå till typ som ett jobb:)
vaknade klockan fem i natt igen men somnade om och sen nu vaknade jag vid åtta med huvudvärk, är det inte typiskt! men men på med glasögonen, äta ett äpple och en huvudvärks tablett så ska det nog snart gå över:)
hm vad händer idag, jag ska faktiskt gå o kolla på en lägenhet, jag hoppa verkligen att den ligger bra och att den verkligen finns(har ju blivit lurad förr liksom) lite jobbigt om jag inte hittar något innan lördag för då blir jag hemlös! nej då det klart det löser sig!
tanken var att jag skulle åka sån turistbuss idag med, sån man sitter på taket ni vet.. men det var inte så fint väder idag som igår så det blir nog inget med det tyvärr! kanske gå en riktigt lång promenad sen:)
nu ska jag snart gå ner o äta "frukost" vet ni va det va för frukost? wienerbröd, yoggi o juice.. mm vad fint! fattar inte ens hur man kan kalla det för frukost!
nåja önska mig lycka till med lägenheten!
kramkram

några få, väldigt få bilder från dagen!

fattar inte varför jag får upp bara en bild från kameran... dom två andra är ju tagna från datan liksom;D i mina nya "när-jag-använder-ögonen-extra-mycket" glasögon:)
nu tycker jag att jag har varit superduktig hållt mig vaken till nästan klockan elva lokaltid! kasnke jag kan sova hela natten!
nu sussar ni gott där hemma i Sverige och jag ska med knoppa in nu!
kramkram

en låååång dag!

det känns som dagen har varit en evighet, men en härlig evighet! det är just för tidsomställning här är klockan tio över nio nu och hemma är hon tio över tre på natten!
i morse kändes det som att det var mot världen, fast på ett negativt sätt, alltså att jag var helst ensam! men sen gjorde jag valet mellan att dra täcket över huvudet fram till den 21 december eller att göra mig snygg och göra stan osäker! vad tror ni jag valde?
...göra stan osäker såklart!
jag borde egentligen inte shoppa något eftersom jag ännu inte har något direkt boende eller jag inget boende bor på hotell nu.
men jag shoppade ändå, hur kan man motså när det finns hela internets utbud på ett ställe liksom!:D
har tagit bilder så ska försöka lägga upp dom, men har som sagt tidernas segaste inernet...
just nu sitter jag o kollar på hollywood fruarna, men eftersom intenet är så segt så buffras det ju heeela tiden! ska snart hoppa in i duschen så jag kan använda alla produkter jag köpte på victoria secret idag!:D
ska testa att lägga upp lite bilder nu!
kramkram

tidig morgon!

sitter här o grubblar lite i min säng var jag ska börjar dagen, det är fortfarande morgon här, klockan är sju och jag har snart varit vaken i en halv timme. tidsomställningen kommer nog gå bra snart men just nu är den lite snurrig vaknade vid halv fyra i natt o var döpigg... lite småjobbigt!
tråkigt att jag missade en sån god köttfärssås, får tar igen det när jag kommer hem sen igen... till jul:) du borde komma hit istället för DU missar en upplevelse!:)
tack sabina! ska gå och fixa ett kontantkort idag med, virrade runt igår och letade frågade folk, men dom snackar om blocks hit o blocks dit.. fattade inte så mkt längtar tills jag kommer in i den svängiga amerikanskan!
nu ska jag sätta mig o glo ut en karta så jag hittar runt här i stan idag, får ta min gympisar så jag orkar att gå en hel dag...
hörs senare kram kram!
(ska försöka lägga upp lite bilder, men det internetet jag sitter på nu är lite för segt!)

framme i det stora landet!

nu sitter jag här på mitt hotellrum med lite mat och ska snart lägga mig och läsa:)
resan har gått jätte bra, även om mina ben är svullna som stockar och jag inte kan få på mig mina stövlar...
jag delar badrum med en annan(men har ett eget rum) så hade jag precis duschat och ska gå in på mitt rum, hade tagit ed mig pyjamasen och så men ändå liksom, så funkar inte kortet in till mitt rum så jag får ner till receptionen i pyjamas och handduk om huvudet, härligt intryck;D
finns mkt att skriva men vet inte riktigt vart jag ska börja... jag har dessutom glömt adapter så det måste jag fixa imon med! annars blir det inte mkt med datan:)
jag måste ju börja med att erkänna att det känns ganska ensamt här nu, när man verkligen är helt ensam i en enorm stad, jag gick fram och tillbaka på samma gata innan fyra gånger och märkte inte att det var samma gata... men sen är jag säkert lite flygsnurrig med:)
aja nu ska jag äta upp o sova o ladda för en ny dag!!
kramkram

RSS 2.0