några få, väldigt få bilder från dagen!

fattar inte varför jag får upp bara en bild från kameran... dom två andra är ju tagna från datan liksom;D i mina nya "när-jag-använder-ögonen-extra-mycket" glasögon:)
nu tycker jag att jag har varit superduktig hållt mig vaken till nästan klockan elva lokaltid! kasnke jag kan sova hela natten!
nu sussar ni gott där hemma i Sverige och jag ska med knoppa in nu!
kramkram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Där är du i stora landet och här sitter jag på Ättekulla... Hmm undra vem som har de bäst? Du får leva livet, upptäcka helt nya saker, shoppa, bo på hotell och jag cyklade hit i ös regn och ska snart sortera backar. Fan vad du har de bra :) Hoppas att allt har gått bra där nere fast du yrat runder lite. Tror allt du var inne i Elina världen som du hamnar i lite då och då.. ;) Som sagt så händer här inget som man behöver skriva om. Så ha inte bråttom hem!! NJUT!!!! Ha de nu super! Puss och Kram (De är ensamt på trappan, känns konstigt att ha den helt själv alltid.)

2009-10-07 @ 05:23:37
Postat av: Katarina

Härligt att läsa hjärtat! Även kommentarerna du får här, peppande och sanna! Nu sussar du ...förhoppningsvis...Jag ska tvinga ut Elvis i regnet på långpromenad, en goldenvalp på 5 månader ska med...kanske att det får honom att gilla det...kanske...själv är det bara kläder efter väder :-S Njut av sommaren du är i och LYCKA TILL med boendet hos "anna"..låter väl kanooon!

Hörs senare Bettan:-* från mamsan!

2009-10-07 @ 08:42:06
Postat av: Malin

Gud det känns så overkligt att du sitter där borta nu. Du är verkligen saknad! Livet tar en helt ny vändning ibland, du är så modig som lämnade allt. För en helt ny start, måste kännas underbart. Tänker på dig. Puss kram <3

2009-10-07 @ 11:30:04
URL: http://mjaouliin.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0