då var man 21!

på dessa två dagar har jag hunnit bli ett år äldre:D firade min födelsedag hemma i växjö, en super mysig helg! tjejfesten på lördagen blev super lyckad och att det var varmt ända tills vi kom hem på morgonkvisten gjorde det ännu bättre (kanske va vinet son gjorde den känslan, men det tror jag inte) vi åt jätte gott hemma hos mig först sen gick vi ut och svängde våra lurviga! synd att det stänger redan vid två i växjö, men vi ordnade upp saken och gick på efterfest. Sen på söndagen var det min födelsedag och det märktes för det ringde nog 15 samtal mellan 1 på natten till tio på morgonen när familjen kom och sjöng för mig! sen fortsatte det så under hela dagen, underbart att det finns så många som tänker på en:D
Hade en lugn födelsedag lite släkt o vänner tittade förbi och vi njut med tårta o saft i solen hela dagen. 
sen kom jag hem till hbg vid elva tiden på kvällen och då satt, goingarna niklas, gustaf o kim o soffan och överraskade!! niklas och gustaf har varit ute och rest i 4 månader tror jag det är och skulle inte komma hem förrens 5 juli men så satt dom där som en glad överraskning!
idag tog jag även årets första topp i havet å tusan vad kallt det var, men ja... avsvalkande.
tänkte lägga upp lite bilder från helgen!
 
 

 

sov gott! kramkram
 

hemma i växjö!

nu är jag hemma i växjö:) daniel får stanna hemma för ikväll är det tjejfest, eller födelsedagsfest. för imon fyller jag 21:D
idag har jag strosat med familjen på stan och klippt mig, det behövdes!
näe nu måste jag hjälpa mammi med maten, det bjuds på hemmagjort potatis sallad och grillbuffé! yummiyummi!

ha en underbar dag/helg!

kramkram

boka restresa?

precis, jag o daniel var nere på stan idag och skulle hitta en restresa, vi hittade det! men bara över 5000 kr...tycker ni att det är restresa då? tyckte iallafall att det var lite dyrt speciellt nu när vädret är så fint med sp tycker jag dom borde vara billigare! menmen vi bestämde oss för att ha lite is i magen och boka ett par dagar innan i såfall!
sen gnällde jag lite på daniel att det var länge sen vi var spontana.. och innan vi gick hem bjöd han mig på restaurang haha! det spontana för denna gången:D men gott o dömysigt var det!

nu har vi varit å tränat så mina muskler skakar, skönt att det!
nu ska jag äta upp min morot o sen nana, upp tidigt imon med!

kramkram

lite mer midsommar bilder, visst ser det kul ut:D
  
  


underbara sommar!

det är så fint väder ute så man vill ju inte sitta inne vid en data:D sen jag skrev sist har det hunnit vara midsommar. Den firade jag med, mina goa växjö vänner och sen prinsen fick följa med oxå, så han var ensam hunk i stugan!
vi hade en jätte mysig helg, med mycket "tjej-snack"! vi var där tre nätter så det blev en liten mini semester, hur skönt som helst..
sen nu när man är hemma i helsingborg igen så är det underbart väder kan inte bli bättre. idag har jag hängt lite med jensabiten  strosat runt på stan solat lite och självklart ätit glass! nu ikväll har jag o daniel varit o tränat sen kom mamma maret och åt lite kvällsmat med oss i kvälls solen.

nu ska jag snart hoppa i säng, klockan ringer kl. 4.20 imon....suck!

  
  
 
 
nu lägger datan av igen så det blir inga mer bilder idag:/

kramkram

glad midsommar!

hoppas alla får en mysig midsommar:D nu beger vi oss till öland för en sjövild helg! nu sitter jag o daniel i växjö med mammsen o c/o!
aja som sagt ha en jätte mysig och rolig midsommar
skål för livet o njut av varandra!


kramkram

dålig uppdatering, igen!

men så fort sommaren kommer så finns det massa annat att göra:D men lägger upp lite bilder så får ni själva göra en berättelse av det!

     

  
  


åhh min data är ju bara tokjobbig, så resten av bilderna får jag försöka lägga upp imon. men det kom en bild på en lycklig student iallafall!

kramkram


tjejkväll...

...med mig själv! helt underbart:D var ute och gick en timme med malin i regnet men det var ändå skönt. Sen kom jag hem lagade lite mat till mig, sen började kvällen! Jag hoppade in i duschen peelade mig sen har jag lagt ansiktsmask (jordgubb/vanilj, ni hör ju vad god!), hårinpackning, filade, peelade, och fotkräm på mina fossingar. Och sen naturgodis, jordgubbar och vecko revyn! det kan vara så skönt att bara vara hemma själv ibland rå om sig och bete sig som en prinsessa. Har haft super mkt på jobbet idag så detta var en perfekt eftermiddag/kväll. Snart kommer prinsen hem med:D

Igår hade vi scones mys, jag, jens, linus, malin o vera. jätte gott o super mysigt, dom är för jäkla roliga! skrattar så man får kramper i magen:D

nu ska jag ge mig in i vecko revyns värld! plus så ska jag bli bättre på att uppdatera med

kramkram


hela kittet


den underbara ansiktsmasken


roliga gänget:D

dålig uppdatering!

jobbar som en gnu... måste sova nu med sak upp tidigt imon o jobba... men en liten händelse idag som var lite smått pinsam, har hämtat daniel o är påväg hem så vinkar polisen in mig o jag ska göra alkotest... jag tryckerupp mitt körkort i ansiktet utan att han ens har bett om det plus att jag blåser inåt istället för utåt i alkomätaren.
pionröd i ansiktet så körde jag vidare!

sov så gott
kramkram

god morgon!

egentligen får jag inte sitta vid datan nu ,pågrund av min o daniels  överenskommelse (ingen data under dagen) men han sover ju ändå! jag är faktiskt lite rastlös, borde kanske gå o handla frukostbullar eller något..
ha en underbar dag! 
kramkram

hemligt uppdrag

idag vaknade jag av daniel var så hiiiimla mysig på morgonen, skulle klia på ryggen mysa i nacken.... sen kom baktanken, han hade försovit sig. snäll som jag är stiger jag upp och kör honom till jobbet klockan 04.30, när jag sedan kommer tillbaka får jag köra runt och leta parkering väldigt roligt vid den tiden på morgonen!
när jag buttert ska leta upp nyckeln och låsa upp ytterdörren(portkoden funkar inte så tidigt) så kommer några fnittriga ungdomar( ja, för jag kände mig som en kärring i min stickade tröja och mungiporna upp o ner!) från stan som har varit ute o härjat!
menmen jag sover ett par timmar till och vaknar sedan på rätt sida!

sen måste jag  censurera dagen fram tills typ sex ikväll för jag har varit på hemligt uppdrag, kan förhoppningsvis berätta snart vad det är! men håll tummarna för mig iallafall.

så efter klockan sex så har jag o daniel lekt ungkarlar, ätit pizza, fisit o rapat + att vi har låtit pizzakartongerna stå framme och nu bara gått och lagt oss!
ska sova en sväng nu, för imon så ska vi bara va båda är lediga. Vill man sitta vid datan så är det mellan 9-10 på morgonen, sen så ska vi bara mysa hela dagen. Sätta upp gardiner och så!

sov så gott kramkram

  
härligt start på morgonen, jordgubbar o fil i solen:D

god morgon!

sover så himla länge nu för tiden, men de är skönt! jag steg upp nyss o daniel steg upp 03.45 imorse, han börjar jobba fem och cyklar till jobbet....

är det någon som är en djävel på  design till bloggen? fattar inget alls av dom koderna nämligen....
bloggen ser ju rätt tråkig ut nämligen tycker jag...

men men idag ska jag pula lite i min garderob och få upp det sista, drar ut på det hela tiden eftersom jag inte vet vart jag ska lägga allt!
sen ikväll så ska jag träffa malin o kanske cajsa och ta en fika på stan tror jag, myspys!
jäjä nu sja jag slänga mig in i garderoben o fixa lite!

kramkram

god natt!

nu ska jag krypa ner i sängen, och håll tummarna att det inte tar lika lång tid idag för mig att somna!

kramkram 

god morgon!

nu har jag vaknat, somnade inte förrens tre-fyra inatt, kul o ligga o glo sen elva menmen! ny dag idag:D idag mår uag mycket bättre hotan är kvar men den försvinner när den känner för det!

när man börja känna att man är frisk så känner man även hur rastlöst det är att bara vara hemma o glo.... sitter ute på min balkong nu och har precis ätit jordgubbar med fil o flingor, mummma!

sitter o letar efter sko o hatt hylla som man kan ha i hallen ,är det nån som har tips på någon hemsida där dom har lite mysiga sånna grejer?

kramkram



såhär mysig är ballisen nu, fast ännu mer mysig, svår att få en rättvis bild!

kan inte sova...

konstig när man har försökt sova bort en migrän hela dagen!
daniel sover ju som en liten gris här jämte och jag väntar på att bli trött... 

                     



vet inte om jag ens har skrivit om att Mary var här förra veckan? det var hon iallafall, hon är bara för underbar!

sen dessutom så var lisa o linus här i helgen, vilket var hur kul som helst även om vi inte träffades hela helgen!
  
ibland vill datan bara inte ladda upp mer bilder så nu blev det bara på lisa pär o cajsa:)

nu tror jag att jag gör ett nytt försök att sova!

kramkram

kärlek

nu har malin precis varit här, hon har flyttat ner igen o ska bo här över sommaren, sååååååå roligt:D skönt att hon har flyttat ner så man bara kan vara spontan, det gillar jag!

i lördags så var jag o prinsen ute och käkade, det blev ett litet missförstånd mellan oss o köket, så vi fick in fyra huvudrätter istället för förrätt o huvudrätt.. gissa om vi blev mätta:D men sen gick vi ut och svängde våra lurviga tills jag trodde mitt huvud skulle sprängas i tusen bitar eller rättare sagt det kändes som om någon hade satt fast mitt höger öga med en knappnål, förstår ni smärtan då? gick hem o sov och dt har inte försvunnit än så jag har faktiskt varit hemma från jobbet idag... blir hemma imon med, nu känns det lite bättre om jag inte himlar med ögonen:) men sen tror jag att jag ätit sammanlagt sju huvudvärkstabletter med!

jaja nu ska jag äta lite jordgubbar med min kärlek!

kramkram

daniel precis efter hans läppoperation, som tur är har det lagt sig nu!

 


RSS 2.0