hemligt uppdrag

idag vaknade jag av daniel var så hiiiimla mysig på morgonen, skulle klia på ryggen mysa i nacken.... sen kom baktanken, han hade försovit sig. snäll som jag är stiger jag upp och kör honom till jobbet klockan 04.30, när jag sedan kommer tillbaka får jag köra runt och leta parkering väldigt roligt vid den tiden på morgonen!
när jag buttert ska leta upp nyckeln och låsa upp ytterdörren(portkoden funkar inte så tidigt) så kommer några fnittriga ungdomar( ja, för jag kände mig som en kärring i min stickade tröja och mungiporna upp o ner!) från stan som har varit ute o härjat!
menmen jag sover ett par timmar till och vaknar sedan på rätt sida!

sen måste jag  censurera dagen fram tills typ sex ikväll för jag har varit på hemligt uppdrag, kan förhoppningsvis berätta snart vad det är! men håll tummarna för mig iallafall.

så efter klockan sex så har jag o daniel lekt ungkarlar, ätit pizza, fisit o rapat + att vi har låtit pizzakartongerna stå framme och nu bara gått och lagt oss!
ska sova en sväng nu, för imon så ska vi bara va båda är lediga. Vill man sitta vid datan så är det mellan 9-10 på morgonen, sen så ska vi bara mysa hela dagen. Sätta upp gardiner och så!

sov så gott kramkram

  
härligt start på morgonen, jordgubbar o fil i solen:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0